Actorul Johnny Depp a acordat de curand un interviu pentru BBC in care starul hollywoodian a spus ca nu isi doreste sa castige premiul Oscar, considerand, pe de alta parte, ca o nominalizare la aceste trofee prestigioase este "mai mult decat multumitoare".

La Hollywood exista cateva raspunsuri standardizate care sunt folosite aproape de toti actorii ale caror filme sunt apreciate de criticii de cinema si devin favorite in cursa pentru Oscaruri. "Orice recunoastere a meritelor persoanelor care au lucrat din greu la acest film este minunata" si "daca interesul manifestat de mass-media aduce filmului un public mai numeros, atunci e minunat", sunt doar cateva dintre aceste raspunsuri clasice.

Insa Johnny Depp, a carui interpretare din "Black Mass: Afaceri murdare", cea a unui gangster, a generat deja astfel de discutii despre sansele sale de a castiga Oscarul, spune ca nu este interesat de acest premiu.

"Nu vreau sa castig unul dintre acele premii", a declarat starul hollywoodian, intr-un interviu pentru rubrica Newsbeat de pe site-ul BBC.

"Nu vreau sa fiu obligat apoi sa vorbesc, sa dau interviuri. Mi-au dat deja in trecut astfel de lucruri, ma refer la nominalizare, de doua sau trei ori. O nominalizare e mai mult decat multumitoare", a spus Johnny Depp.

Starul american are in palmares trei nominalizari la premiile Oscar, pentru rolurile pe care le-a interpretat in filmele "Sweeney Todd: Barbierul diabolic din Fleet Street/ Sweeney Todd: the Demon Barber of Fleet Street" (2007), "In cautarea Taramului de Nicaieri/ Finding Neverland" (2004) si primul film din seria "Piratii din Caraibe", intitulat "Piratii din Caraibe: Blestemul Perlei Negre/ Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl" (2003).

Insa discutiile despre sansele sale la Oscar apar cu regularitate la Hollywood. "Ideea de a castiga ceva inseamna ca intri in competitie cu cineva, insa eu nu sunt in competitie cu nimeni. Raman fidel «armelor» mele si fac ceea ce vreau sa fac. Uneori, oamenilor nu le place ceea ce fac, dar asta e in regula", a adaugat starul american.

Citeste si:
Mihai Morar se laudă cu un nou succes profesional. FAIN & SIMPLU...
Mihai Morar se laudă cu un...

Filmul "Black Mass: Afaceri murdare/ Black Mass", regizat de Scott Cooper si cu Johnny Depp in rolul principal, a avut premiera pe marile ecrane din Romania pe 2 octombrie.

Nominalizarile la premiile Oscar vor fi anuntate pe 14 ianuarie. Cea de-a 88-a gala a Academiei de film americane va avea loc pe 28 februarie, la Dolby Theatre din Los Angeles, scrie MEDIAFAX.

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanti actori din generatia sa, alaturi de George Clooney si Brad Pitt. Artist versatil si extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simtit in largul lui atat in productiile hollywoodiene - mai ales in franciza "Piratii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cat si in productii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar si in colaborarile sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Maini-de-foarfece", "Legenda calaretului fara cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moarta/ Corpse Bride", "Alice in Tara Minunilor" si "Umbre intunecate/ Dark Shadows".

Citeste si:
Leonardo DiCaprio a castigat premiul pentru cel mai bun actor
Oscar 2016: Leonardo DiCaprio...

Desi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reusit pana in prezent sa obtina nicio distinctie din partea Academiei Americane de Film. Totusi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Barbierul diabolic din Fleet Street", in 2008.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.