Cantaretul american Stevie Wonder a redevenit celibatar, dupa ce divortul de cea de-a doua sotie a lui, Kai Millard Morris, a fost finalizat marti, informeaza contactmusic.com.

Stevie Wonder si Kai Millard Morris, care este designer de moda, s-au casatorit in 2001 si s-au despartit in 2009. Potrivit intelegerii dintre parti, publicata de site-ul TMZ.com, Stevie Wonder a acceptat sa plateasca fostei sale sotii o pensie alimentara de 25.000 de dolari pe luna pentru intretinerea celor doi copii ai lor. Artistul si Kai Millard Morris vor imparti custodia copiilor.

Stevie Wonder a devenit tata pentru a noua oara in 2014, atunci cand actuala sa iubita, Tomeeka Robyn Bracy, a nascut o fetita care a primit prenumele Nia.

Primul copil al cantaretului Stevie Wonder, in varsta de 65 de ani, cu Tomeeka Robyn Bracy s-a nascut in 2013, scrie MEDIAFAX.

Cantaretul a fost casatorit prima data cu o colaboratoare apropiata, Syreeta Wright, din 1970 pana in 1972.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.