Isabella Cruise, fiica adoptiva a actorilor Nicole Kidman si Tom Cruise, s-a casatorit in cadrul unei ceremonii care a fost organizata in secret, la Londra, informeaza site-ul revistei People.

Isabella Cruise si iubitul ei, Max Parker, cu care are o relatie de aproape un an, s-au casatorit intr-o ceremonie discreta, care a avut loc la Dorchester Hotel din Londra. Tanara mireasa, in varsta de 22 de ani, si Max Parker, un consultant britanic in industria computerelor, au schimbat juramintele de credinta in fata unui grup restrans de rude si prieteni apropiati, pe 18 septembrie.

Mirii au luat decizia ca nunta lor sa fie una foarte discreta si de a nu-i invita la ceremonie pe parintii celebri ai tinerei. Fratele mai tanar al Isabellei, Connor Cruise - fiul adoptiv al fostului cuplu Cruise-Kidman -, nu a participat nici el la eveniment.

Potrivit presei internationale, nu au existat resentimente intre cei doi actori si fiica lor adoptiva. De fapt, Tom Cruise a sprijinit relatia fiicei sale cu Max Parker si a achitat toate costurile generate de organizarea ceremoniei de nunta.

Nicole Kidman si Tom Cruise, care au divortat in 2001, i-au adoptat pe Isabella si Connor in timpul casniciei lor care a durat 11 ani. Desi ambii s-au recasatorit apoi si au copii biologici, au ramas apropiati de copiii lor adoptivi.

In ultimii trei ani, Isabella Cruise a studiat arta si doreste sa isi construiasca o cariera de succes in domeniul machiajului. Recent, ea a absolvit cursurile organizate de Delamar Academy of Make-up and Hair din Londra, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.