Actorul Daniel Craig a declarat ca a semnat contractul pentru un al cincilea film din seria "James Bond", intr-un interviu acordat saptamana aceasta publicatiei britanice Daily Mail.

"Am semnat contractul pentru un nou episod", a spus Daniel Craig. "Muncesc enorm. Devine din ce in ce mai dur, insa asta este viata. Voi continua atat timp cat voi fi capabil din punct de vedere fizic", a mai spus actorul in varsta de 47 de ani.

Anterior, Idris Elba, Tom Hardy, Kit Harington si Damian Lewis s-au numarat printre numele vehiculate pentru preluarea acestui rol mult disputat.

La inceputul acestui an, Daniel Craig a lasat sa se inteleaga ca "Spectre", programat pentru lansare luna aceasta, va fi ultimul sau film din seria "James Bond". Intrebat de reporteri daca i-ar placea sa mai joace intr-un nou film cu James Bond, starul britanic a spus: "In acest moment, nu. Am o viata si acum vreau sa traiesc putin din ea. Insa vom vedea ce va fi".

Filmul "Spectre", regizat de Sam Mendes, va fi lansat pe 26 octombrie in Marea Britanie si pe 6 noiembrie in restul lumii, inclusiv in Statele Unite ale Americii si in Romania.

In "Spectre", actorul britanic Daniel Craig interpreteaza pentru a patra oara rolul agentului 007, dupa ce a jucat anterior in filmele "Casino Royale" (2006), "007: Partea lui de consolare/ Quantum of Solace" (2008) si "007: Coordonata Skyfall/ Skyfall" (2012).

Christoph Waltz, Léa Seydoux, Monica Bellucci, David Bautista si Andrew Scott fac, de asemenea, parte din distributia filmului "Spectre", al doilea din serie pe care il regizeaza Sam Mendes. Printre ceilalti actori din distributie se mai afla Naomie Harris, Ben Whishaw si Ralph Fiennes.

Potrivit producatorilor, intriga noului film este dominata de "un mesaj codat din trecutul lui Bond, care il trimite pe agentul 007 pe urmele unei organizatii sinistre", scrie MEDIAFAX.

Cele 23 de filme "James Bond" realizate pana in prezent au generat incasari de peste 4,1 miliarde de dolari in toata lumea. Cel mai recent lungmetraj lansat din aceasta serie, "Skyfall", a generat incasari de peste 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial, mai mult decat oricare alt film cu agentul 007.

Citeste si:
Tatăl lui Harry Potter vine în premieră la Comic Con. Actorul...
Tatăl lui Harry Potter vine...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.