Actorii Ben Affleck si Jennifer Garner, care au anuntat in luna iunie ca s-au despartit, la doar o zi dupa cea de-a zecea aniversare a casatoriei lor, asteapta al patrulea copil, sustine presa americana, care scrie ca cei doi au indoieli privind decizia de a divorta.

Potrivit revistei OK!, apropiati ai cuplului, care are trei copii - Violet, in varsta de noua ani, Seraphina, in varsta de sase ani, si Samuel, in varsta de trei ani -, au declarat ca Affleck si Garner incearca sa isi continue casnicia, fara a lua in calcul divortul. In plus, sursele spun ca Jennifer Garner se plange de o stare de oboseala "cum nu a mai avut decat atunci cand era insarcinata".

Jennifer Garner si Ben Affleck s-au cunoscut in 2001, in timpul filmarilor pentru "Pearl Harbor", dar s-au indragostit in 2003, in timpul filmarilor de la "Daredevil", un lungmetraj in care au interpretat rolurile principale. Au decis sa formeze un cuplu in 2005 si s-au logodit in aprilie 2005. S-au casatorit dupa alte doua luni, in iunie, in cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks si Caicos, in timp ce Jennifer era insarcinata cu prima lor fiica, Violet.

Ben Affleck a avut anterior o relatie cu o alta Jennifer, cantareata si actrita Jennifer Lopez, din iunie 2002 pana in ianuarie 2004, in timpul careia s-au si logodit. Cei doi planuiau sa se casatoreasca, insa ceremonia de nunta a fost anulata in ultimul moment. La randul ei, Jennifer Garner a fost casatorita cu actorul Scott Foley, din 2000 pana in 2003.

Ben Affleck, in varsta de 43 de ani este castigatorul unui premiu Oscar pentru filmul sau din 2012, "Argo", in care a si interpretat unul dintre rolurile principale, in timp ce thrillerul sau din 2014 "Fata disparuta/ Gone Girl" a impresionat in box office-ul international, scrie MEDIAFAX.

Jennifer Garner, in varsta de 43 de ani, a devenit cunoscuta gratie rolului interpretat in serialul de televiziune "Alias" si a interpretat in ultimii ani roluri principale in cateva productii importante, precum "Dallas Buyers Club", "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" si "Alexander si cea mai oribila zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day".

Citeste si:
Sore iubește din nou după divorțul dureros! Primele imagini cu...
Sore iubește din nou după...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.