Actorul american Will Smith a lansat, vineri, primul single al sau dupa o pauza de 10 ani, care se intituleaza "Fiesta", informeaza site-ul publicatiei New Musical Express.

Starul hollywoodian apare pe o versiune moderna a piesei "Fiesta", lansata de grupul columbian Bomba Estero. Noul single, un remix al single-ului original "Fiesta", a fost lansat vineri si incluse fragmente in care Will Smith canta rap in limbile engleza si spaniola.

"Fiesta" este primul cantec lansat de rapperul american devenit actor, dupa albumul "Lost And Found" din 2005. Will Smith a lasat de mai multe ori sa se inteleaga ca doreste sa revina la muzica rap, afirmand ca a inceput o colaborare cu rapperul canadian Drake.

Will Smith a confirmat apoi aceasta colaborare muzicala intr-o emisiune prezentata de fiul sau, Jaden, "Beats 1", un program difuzat de postul radiofonic ce emite 24 de ore din 24 si 7 zile din 7 gazduit de Apple Music. Anterior, Will Smith a dezvluit faptul ca a inregistrat "sapte sau opt" piese cu rapperul Kanye West, scrie MEDIAFAX.

Actorul si cantaretul Willard Christopher "Will" Smith, nascut in 1968, a cunoscut succesul in lumea filmului odata cu serialul "Printul din Bel Air/ The Fresh Prince of Bel-Air" (1990). Pentru rolul pugilistului Muhammad Ali (Cassius Clay), din filmul "Ali" (2001), Will Smith a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun actor principal. A primit o a doua nominalizare la Oscar 'n 2007 pentru rolul din filmul "In cautarea fericirii".

Will Smith a jucat, de asemenea, in "Baieti rai/ Bad Boys I si II" (1995 si 2003), in franciza "Barbati in negru/ Men in Black", in "Ziua independentei/ Independence Day", "In cautarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" (2006) - alaturi de fiul sau, Jaden Smith -, "Legenda vie/ I Am Legend" (2007), "Hancock" (2008) si "Sapte suflete/ Seven Pounds" (2008). Filmul sau cel mai recent este "1.000 post Terra/ After Earth", de M. Night Shyamalan, in care a jucat din nou alaturi de fiul sau, Jaden Smith.

Citeste si:
S-a gasit formula pentru single-ul perfect de Craciun/ VIDEO
S-a gasit formula pentru...

Pe plan muzical, Will Smith a lansat cinci albume in calitate de membru al duoului hip-hop DJ Jazzy Jeff & The Fresh Prince si patru albume de studio in calitate de artist solo. Albumele solo ale sale s-au vandut in peste 20 milioane de copii pe plan mondial, iar artistul american a fost recompensat cu patru premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.