Cei trei copii ai cantaretului Michael Jackson - Prince, Paris si "Blanket" - vor aparea in calitate de invitati speciali in noul program TV de tip reality-show al unchiului lor TJ Jackson, care se va intitula "The Jacksons: Next Generation".

TJ Jackson, care este codetinator al custodiei celor trei copii ai megastarului, alaturi de bunica acestora Katherine Jackson, spune ca noul reality-show "The Jacksons: Next Generation" va oferi telespectatorilor nord-americani o sansa rara, aceea de a plonja universul intim al familiei Jackson, dar mai ales, sa asiste la noile evenimente din vietile celor trei copii ai starului - Prince, in varsta de 18 ani, Paris, in varsta de 17 ani, si "Blanket", in varsta de 13 ani -, care s-au intors de curand la scoala.

TJ Jackson, membru al grupului 3T, va juca si el in noul serial TV, alaturi de fratii si colegii lui de trupa, Taryll si Taj. "S-au intors cu totii la scoala si incearca sa se adapteze la noul program al lui Prince, care a devenit student si merge la facultate", a declarat TJ Jackson. TJ Jackson, in varsta de 37 de ani, este foarte mandru de nepotii sai si spune adeseori ca ei ii amintesc de unchiul lui celebru, care a murit in iunie 2009, la varsta de 50 de ani, scrie MEDIAFAX.

"Sufletele lor sunt minunate. Imi aduc atat de mult aminte de unchiul meu si acest lucru arata ca el a facut o treaba foarte buna in felul in care i-a crescut pe acesti copii. Am crescut foarte apropiati. Ne simtim mandri de familia noastra", a adaugat el.

Taj Jackson, in varsta de 42 de ani, a dezvaluit faptul ca noua productie TV va contribui la infirmarea multor zvonuri despre familia sa: "Cand deschid televizorul, aud glume despre familia mea, iar 99% dintre ele sunt minciuni. E important sa aratam adevarul". Taryll Jackson, in varsta de 40 de ani, a adaugat: "Familia noastra si unchii nostri au avut o influenta uriasa asupra unui numar mare de oameni, iar asta vrem sa facem si noi".

Dupa moartea lui Michael Jackson, in 2009, mama acestuia, Katherine, in varsta de 85 de ani, a fost numita tutorele celor trei copii ai starului - Paris, Prince Michael si Prince Michael II, cunoscut si ca "Blanket" -, alaturi de TJ Jackson, conform dorintei starului, exprimata prin testament. Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cantaretului si cateva organizatii de caritate.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra.

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.