Actrita americana Sandra Bullock a devenit mama pentru a doua oara, recent, dupa ce a finalizat adoptia unei fetite, sustin tabloidele americane, citate de dailymail.co.uk.

Sandra Bullock, in varsta de 51 de ani, are deja un fiu, Louis, in varsta de 5 de ani, pe care l-a adoptat dintr-un orfelinat din New Orleans in 2010, precizeaza RadarOnline.com.

Vestea despre noua adoptie a fost data publicitatii, joi, la doar o zi dupa aparitia in presa americana a unor articole potrivit carora noul iubit al Sandrei Bullock, fotograful Bryan Randall, s-a mutat in resedinta pe care actrita o detine in Beverly Hills.

O sursa citata de RadarOnline.com a dezvaluit ca vedeta hollywoodiana i-ar fi explicat foarte clar lui Bryan Randall, inca de la inceputul relatiei lor, ca se afla in cautarea unui sot "alaturi de care sa (isi) creasca copiii". Se spune ca Sandra Bullock si Bryan Randall formeaza un cuplu de mai multe luni, dar si-au facut publica relatia abia in luna august, scrie MEDIAFAX.

La inceputul lunii septembrie, Bryan Randall, in varsta de 49 de ani, a insotit-o pe Sandra Bullock in timpul unei "intalniri duble" pe care cuplul a avut-o cu actorii Jennifer Aniston si Justin Theroux - proaspat casatoriti - intr-un restaurant din Austin, in statul american Texas.

Bryan Randall, in varsta de 49 de ani, este un fotograf de lifestyle si fost model profesionist, originar din orasul Portland. Randall si Bullock s-au cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni, iar relatia lor a inceput in urma cu cateva luni, precizeaza jurnalistii de la revista People.

Cu o cariera in moda care se intinde pe durata a doua decenii, Bryan Randall a pozat in trecut pentru diverse campanii ale casei Saint Laurent, dar si pentru revista Harper's Bazaar.

Sandra Bullock a fost casatorita cu Jesse James, prezentatorul unei emisiuni de televiziune dedicate sporturilor cu motor. Cei doi au divortat in 2010, dupa o casnicie de cinci ani, in urma aparitiei in presa americana a unor articole despre infidelitatea lui Jesse James.

In aprilie 2010, actrita americana a devenit mama, dupa ce a finalizat procedura de adoptie, in calitate de parinte unic, a unui baietel, Louis, in prezent in varsta de 5 ani.

Citeste si:
Laura Cosoi, despre a patra sarcină. Actrița își trăiește visul:...
Laura Cosoi, despre a patra...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.