Caitlyn Jenner, vedeta de reality-show, nu va fi acuzata de ucidere din culpa, in urma unui accident de automobil produs la inceputul anului in Malibu, care a provocat decesul unei femei in varsta de 69 de ani, a anuntat miercuri Procuratura din Los Angeles, potrivit Reuters.

Pe baza faptelor relatate in acest dosar, procurorii americani au ajuns la concluzia ca nu exista dovezi care sa ateste dincolo de orice dubiu ca vedeta de reality-show a avut un comportament nerezonabil, se afirma in documentele oficiale furnizate de Procuratura din Los Angeles.

Caitlyn Jenner, in varsta de 65 de ani, conducea automobilul - un model Cadillac Escalade - pe autostrada Pacific Coast, pe 7 februarie, inainte ca masina sa, care remorca un alt vehicul, sa loveasca alte doua automobile, potrivit autoritatilor. In timpul accidentului, un automobil Lexus, ce era condus de Kim Howe, in varsta de 69 de ani, a fost tamponat de vehiculul condus de Caitlyn Jenner, a ajuns pe sensul de circulatie opus si a fost apoi tamponat frontal de un automobil de teren - un model Hummer.

Kim Howe a murit in urma coliziunii, iar Jessica Steindorff, care conducea o Toyota Prius, aflata in spatele masinii conduse de Caitlyn Jenner, a fost la randul ei accidentata. Caitlyn Jenner a scapat fara rani majore in urma accidentului si a refuzat sa primeasca tratament medical dupa sosirea ambulantelor la fata locului, scrie MEDIAFAX.

Potrivit anchetei oficiale, Caitlyn Jenner isi conducea automobilul cu o viteza putin mai mica decat limita maxim admisa, "putin mai incet decat victima", si a franat cu 1,9 secunde inainte de coliziune.

Desi Procuratura a ales sa nu o puna oficial sub acuzare pentru ucidere din culpa, Caitlyn Jenner ar putea fi totusi judecata, deoarece procesele civile necesita de obicei un numar mai mic de dovezi pentru a fi initiate in comparatie cu procesele penale.

Atat Jessica Steindorff, cat si membrii familiei lui Kim Howe au dat-o in judecata pe Caitlyn Jenner, care era cunoscuta sub numele Bruce Jenner in momentul producerii accidentului, un atlet american celebru, care a castigat - cu record mondial - medalia de aur in proba de decatlon la Jocurile Olimpice de vara de la Montreal din 1976.

Bruce Jenner era cunoscut tinerei generatii de telespectatori americani ca un fel de "patriarh" al familiei Kardashian, inainte de a anunta, in aprilie, intr-un interviu televizat la scara nationala, ca este o persoana transgender.

Citeste si:
Autoritățile hunedorene, acuzate că știau ce se întâmplă cu „Copiii...
Autoritățile hunedorene,...

Caitlyn Jenner este in prezent vedeta propriului reality-show, intitulat "I Am Cait", care prezinta procesul ei de tranzitie.

Caitlyn Jenner a devenit femeie si din punct de vedere legal, dupa ce numele sau si schimbarea sa de sex au fost recunoscute, pe 25 septembrie, printr-o decizie a unui tribunal din Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.