Actorul, scenaristul si regizorul american Rob Schneider va sustine un show de stand-up comedy, in premiera in Romania, la Cinema Patria din Bucuresti, pe 1 februarie 2016, de la ora 21.00, informeaza organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

Pretul biletelor pentru acest eveniment, difera in functie de categorie: VIP - 280 de lei (include un poster cu artistul), categoria a II-a - 160 de lei, categoria a III-a - 120 de lei. Tichetele sunt disponibile pe bilete.ro, bilet.ro, eventim.ro, myticket.ro, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro", magazinele Germanos; magazinele Diverta, prin reteaua Tui Travel si la Teatrul National din Bucuresti.

Robert Michael "Rob" Schneider, nascut pe 31 octombrie 1963, in San Francisco (California, SUA), este un cunoscut actor american nominalizat la premiile Emmy, apreciat la nivel international, cu precadere ca actor de comedie, dar si ca scenarist si regizor.

Cunoscut datorita scheciurilor de pe postul NBC cu "Saturday Night Live" (1975), Rob Schneider a patruns rapid in industria filmelor, avand de atunci o cariera de succes. A colaborat cu Adam Sandler, printre altele, la filmele "Ne-am saturat de martieni!/ Martians Go Home!" (1989), "Puicuta cu cocosel/ The Hot Chick" (2002), "Animalul/ The Animal" (2001), "Copiii Iadului/ Little Nicky" (2000) si "Un tatic grozav/ Big Daddy" (1999). In prezent, Schneider a semnat cu TRiCon Films and Television pentru serialul TV de comedie "Real Rob". Cele opt episoade au fost autofinantate, regizate si scrise impreuna cu sotia sa, producatoarea de televiziune Patricia Azarcoya.

"Real Rob" vine la doi ani dupa "Rob", sitcomul CBS care a fost scris, produs si jucat de Schneider. Premiera lui "Rob" a avut o audienta de 13,5 milioane de telespectatori, media fiind de 11 milioane de telespectatori la cele opt episoade.

De asemenea, Schneider filmeaza la "The Ridiculous Six", cu Adam Sandler. "The Ridiculous Six" va fi primul film artistic distribuit de platforma online Netflix si marcheaza colaborarea cu numarul 18 dintre Sandler si Schneider.

Rob Schneider a aparut in 50 de filme cu incasari de peste 2,6 miliarde de dolari doar in America de Nord. A jucat alaturi de Sylvester Stallone, Rachael McAdams, Steve Buscemi, David Carradine, Jean-Claude Van Damme, Kelsey Grammer, David Spade, Kevin James, Chris Rock si M. Emmet Walsh. In 2009, dupa o pauza de aproape 20 de ani, Schneider s-a intors la stand-up comedy. A lansat doua albume de atunci, "Registered Offender and Soy Sauce" si "Holocaust", primind critici pozitive in turneele sale de comedie la nivel international.

Citeste si:
Richard Browning, inventatorul costumului de zbor individual, vine...
Richard Browning,...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.