Pelicula "Everest", de Baltasar Kormákur, bazat pe tragedia din 1996, cand opt oameni au murit pe cel mai inalt varf de munte din lume, a obtinut in al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane romanesti incasari de 581.272 de lei si a fost vizionat de 25.943 de spectatori.

Jason Clarke, Sam Worthington, Keira Knightley, Emily Watson si Jake Gyllenhaal fac parte din distributia filmului regizat de cineastul islandez si distribuit in Romania de Ro Image 2000. Pelicula documenteaza calatoria terifianta a doua echipe de alpinisti, afectate de una dintre cele mai puternice furtuni de zapada cunoscute de omenire. Curajul le-a fost pus la incercare de cele mai dure elemente ale naturii, alpinistii dand piept cu obstacole imposibil de trecut, iar obsesia de o viata se transforma in lupta pentru supravietuire.

Comedia "Internul/ The Intern", de Nancy Meyers, cu Robert de Niro si Anne Hathaway in rolurile principale, a debutat pe locul al doilea in box office-ul romanesc de weekend, incasand 432.504 de lei, dupa ce a fost vizionat de 22.200 de spectatori, scrie MEDIAFAX.

In "Internul", distribuit in Romania de Freeman Entertainment, Robert De Niro este Ben Whittacker, un barbat in varsta de 70 de ani, care descopera ca pensionarea nu este o decizie atat de minunata precum credea. Profitand de oportunitatea de a avea din nou activitate printre profesionisti, Ben candieaza pentru un post de senior intern la un site de moda, infiintat si condus de Jules Ostin (Hathaway).

Lungmetrajul SF "Labirintul: Incercarile focului/ Maze Runner: The Scorch Trials", de Wes Ball, a coborat pe locul al treilea in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de 252.566 de lei, si a fost vizionat de 12.355 de spectatori.

In "Labirintul: Incercarile focului", cel mai recent capitol din saga "Labirintul", distribuit in Romania de Odeon Cineplex, Thomas (Dylan O’Brien) si prietenii sai din Luminis se confrunta cu cea mai mare provocare de pana acum: cautarea indiciilor referitoare la misterioasa si puternica organizatie WCKD. Calatoria lor ii poarta la Scorch, un peisaj parasit si plin de obstacole inimaginabile. Impreuna cu luptatorii din rezistenta, locuitorii Luminisului se confrunta cu fortele superioare ale organizatiei si descopera planurile socante pe care aceasta le are cu ei, potrivit cinemagia.ro.

Citeste si:
Ultimul weekend de Străzi deschise în Capitală. Programul...
Ultimul weekend de Străzi...

"Sicario: Asasinul/ Sicario", regizat de Denis Villeneuve, se afla pe locul al patrulea in clasament, dupa ce a fost vizionat in al doilea weekend de la lansarea pe marile ecrane romanesti de 8.171 de spectatori, incasand 168.207 lei. Filmul, distribuit in Romania de Freeman Entertainment, este un thriller tulburator despre traficul de droguri, crimele si teroarea aflate la ordinea zilei la granita SUA cu Mexic, cu Benicio del Toro, Josh Brolin si Emily Blunt in rolurile principale.

Filmul exploreaza o lume a intrebarilor dure si a raspunsurilor crude, in timp ce testeaza forta si emotiile oamenilor pusi in situatia de a alege intre propriile dorinte si moralitate, intr-un context in care singurul scop este acela de a supravietui pentru inca o zi.

"Mune: Gardianul lunii/ Mune, le gardien de la lune", de Benoit Philippon si Alexandre Heboyan, distribuit in Romania de Freeman Entertainment, a incasat in weekend 148.120 de lei, fiind vizionat de 8.064 de spectatori.

Citeste si:
"Cod Rosu la Londra", pe primul loc in box office-ul romanesc
"Cod Rosu la Londra", pe...

Animatia spune povestea unui univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari. Glim, o fetita din ceara, viseaza la aventuri si uita ca este facuta din ceara. Se va topi, daca se apropie prea mult de Soare, si va ingheta in aerul rece al noptii. Astfel, isi petrece tot timpul studiind astrologia, fizica si legendele planetei. Insa, cand Soarele si Luna dispar, Glim decide sa porneasca in cea mai mare aventura alaturi de doi noi gardieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.