Cauza decesului lui Bobbi Kristina Brown, fiica artistei Whitney Houston si a rapperului Bobby Brown, care a murit pe 26 iulie, la 22 de ani, a fost stabilita de politisti, insa a fost secretizata, avand in vedere ca in acest caz ar putea fi facute acuzatii de omor, potrivit contactmusic.com.

Politistii din Fulton County, Georgia, continua investigatiile in acest caz, dupa ce fiica lui Whitney Houston a murit pe 26 iulie, la varsta de 22 de ani, la sase luni dupa ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile in urma unui accident inca neelucidat petrecut in resedinta sa din suburbia Roswell a orasului american Atlanta.

Totodata, cauza oficiala a decesului acesteia va fi secreta pana la finalizarea cercetarilor in acest caz, potrivit unei decizii a unui judecator.

Potrivit site-ului dedicat celebritatilor TMZ, o institutie de specialitate a stabilit deja cauza mortii tinerei de 22 de ani, insa autoritatile implicate in acest caz vor sa tina informatia secreta pentru a preveni ca potentialii suspecti sa o foloseasca in interesul personal si sa evite astfel furnizarea de dovezi care i-ar putea incrimina.

Nick Gordon, iubitul lui Bobbi Kristina Brown, a fost deja acuzat de omor prin imprudenta, dupa ce i-ar fi oferit tinerei un "cocktail toxic" ce a adus-o in stare de inconstienta si ar fi bagat-o cu fata in jos intr-o cada cu apa rece, fapt care i-a provocat distrugeri cerebrale, dupa cum informa, in luna august, contactmusic.com.

Bobbi Kristina Brown a fost gasita, pe 31 ianuarie, fara semne vitale, in cada, de iubitul ei, Nick Gordon, si de un prieten comun al cuplului, intr-o scena macabra, ce a semanat foarte mult cu felul in care a murit mama ei. Whitney Houston, care s-a confruntat multi ani cu dependenta de droguri, a murit inecata intr-o cada din hotelul Beverly Hills din Los Angeles, in 2012, la varsta de 48 ani.

Administratorul averii lui Bobbi Kristina considera ca Nick Gordon i-a provocat leziuni cerebrale ireversibile tinerei, potrivit unor documente depuse de aceasta la o instanta din SUA.

In aceste documente se arata ca, in dimineata in care Bobbi Kristina a fost gasita in stare de inconstienta, Nick a sosit acasa la ora 06.00, dupa ce consumase alcool si cocaina toata noaptea. Cei doi s-au certat aproximativ 30 de minute, pana cand "s-a lasat brusc tacerea", potrivit televiziunii NBC.

Citeste si:
Cauza exploziei de la Călimănești. CNAIR: „Se dovedește că meseria...
Cauza exploziei de la...

Administratorul judiciar, Bedelia Hargrove, spunea in luna august ca Nick Gordon este acuzat de omor prin imprudenta si provocare de dureri fizice si suferinta, scrie MEDIAFAX.

Nick Gordon a fost acuzat deja, intr-un alt proces, de 10 milioane de dolari, initiat la sfarsitul lunii iunie, ca i-a provocat iubitei sale leziuni cauzatoare de moarte si ca i-a furat o suma mare de bani din cont in timp ce ea se afla in coma.

Bobbi Kristina Brown a fost inmormantata alaturi de mama ei, Whitney Houston, in cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey, pe 3 august.

Bobbi Kristina Brown era o cantareata aspiranta si a inceput sa cante alaturi de mama ei celebra inca din 1999, cu ocazia single-ului "My Love is Your Love". In 2003, Bobbi Kristina si mama ei au inregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Craciun. Tatal ei este Bobby Brown, un artist rap si R&B recompensat cu Grammy, care si-a inceput cariera in calitate de solist al grupului New Edition.

Citeste si:
Kidd Creole, declarat vinovat de uciderea unei persoane. Rapperul...
Kidd Creole, declarat vinovat...

Whitney Houston si Bobby Brown au avut o casnicie turbulenta, marcata de numeroase internari in clinici de dezintoxicare. Cei doi artisti au divortat in momentul in care fiica lor avea varsta de 14 ani. Whitney Houston a spus ca mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a incheiat in 2007, a fost "alimentat de droguri si alcool".

Relatia lor turbulenta si comportamentele lor adeseori haotice au fost prezentate pe larg intr-un reality show TV intitulat "Being Bobby Brown".
Dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori, din cauza unor crize de anxietate.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. In acelasi an, Bobbi Kristina a avut o aparitie in calitate de invitat special in "For Better or Worse", un serial TV despre viata cuplurilor casatorite.

Citeste si:
A fost publicata autopsia canteretei Whitney Houston, la 8 ani de la m
A fost publicata autopsia...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.