Frances Bean Cobain, fiica fostului solist al trupei Nirvana, Kurt Cobain, si a solistei trupei Hole, Courtney Love, s-a casatorit cu iubitul ei, rockerul Isaiah Silva, intr-o ceremonie secreta, la care mama sa nu a fost invitata.

Frances Bean Cobain, in varsta de 23 de ani, are o relatie cu muzicianul Isaiah Silva de cinci ani. Cei doi s-au casatorit intr-o ceremonie secreta, despre care nici macar Courtney Love, mama lui Frances, nu a stiut. La nunta care ar fi avut loc pe 23 septembrie au participat doar cativa prieteni apropiati ai cuplului, iar detalii privind locul unde s-a desfasurat ceremonia nu au fost facute publice. Frances si-ar fi sunat mama pentru a o informa despre casatoria sa imediat dupa ceremonie, potrivit unor surse citate de presa internationala.

Conform surselor citate de mirror.co.uk, Courtney Love ar fi "trista" ca nu a fost invitata la nunta fiicei sale. Cu toate acestea, ea a inteles motivele care au stat in spatele deciziei fiicei sale, care si-a dorit o nunta discreta si cu putini invitati. Totodata, Frances a mers pe urmele celebrului sau tata, care s-a casatorit cu Courtney in 1992, in Hawaii, intr-o ceremonie la care au fost invitate doar opt persoane. La acea ceremonie, Kurt Cobain a purtat o pijama.

Frances - care avea doar un an si opt luni cand tatal ei s-a sinucis, in aprilie 1994 - si Isaiah Silva s-au logodit in octombrie 2011.

Frances si Courtney au avut o relatie incordata in trecut. Animozitatile dintre cele doua au aparut dupa ce, in 2009, Frances, la momentul respectiv in varsta de 17 ani, a cerut instantei ca mama sa, Courtney, sa nu mai fie custodele sau. La momentul respectiv, Courtney Love, vaduva lui Kurt Cobain, a pierdut custodia fiicei sale, care a fost incredintata temporar lui Wendy O'Connor si Kimberly Dawn Cobain, mama, respectiv sora fostului solist al trupei Nirvana. Cu toate acestea, ulterior, relatia dintre Frances si Courtney s-a imbunatatit.

Kurt Cobain si Courtney Love s-au cunoscut la inceputul anilor 1990, iar relatia lor a fost una turbulenta, marcata de consumul excesiv de droguri si de alcool. Cei doi muzicieni s-au casatorit pe 24 februarie 1992, iar fiica lor, Frances Bean Cobain, s-a nascut pe 18 august 1992.

Citeste si:
Chitara lui Kurt Cobain, scoasă la licitație. Prețul de pornire e...
Chitara lui Kurt Cobain,...

Kurt Cobain avea 27 de ani atunci cand s-a sinucis prin impuscare pe 5 aprilie 1994 in vila lui din Seattle. Trupul sau neinsufletit a fost descoperit dupa trei zile.

Trupa Nirvana, infiintata de solistul si chitaristul Kurt Cobain si de basistul Krist Novoselic la sfarsitul anilor 1980, a adus muzica grunge in curentul mainstream, fiind considerata formatia emblematica a generatiei X, din anii 1990, cu hituri precum "Smells Like Teen Spirit" and "Come As You Are".

Dupa sinuciderea lui Kurt Cobain, in 1994, la varsta de 27 de ani, formatia s-a destramat, dupa ce a lansat trei albume de studio intr-o cariera de sapte ani, interval in care Nirvana a vandut 75 de milioane de discuri in toata lumea. Trupa rock Nirvana a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame in aprilie 2014. Courtney Michelle Love, nascuta pe 9 iulie 1964, este o cantareata de muzica rock si actrita americana, nominalizata la Globurile de Aur pentru interpretarea ei din filmul "Scandalul Larry Flynt" (1996). Love a devenit celebra in urma mariajului sau cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, dar si ca solista a trupei de rock alternativ Hole. Rolling Stone a numit-o pe Courtney Love "cea mai controversata femeie din istoria muzicii rock".

Citeste si:
Trupa Nirvana, acuzată de pornografie infantilă
Trupa Nirvana, acuzată de...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.