Rapperul american Kanye West a precizat intr-un interviu pe care l-a acordat joi ca a fost cat se poate de serios atunci cand a anuntat ca vrea sa candideze la alegerile prezidentiale din 2020, dar considera ca va trebui sa se "maturizeze considerabil" inainte de a face acest lucru.

Cantaretul, care este casatorit cu starleta TV Kim Kardashian, a spus ca vrea sa candideze pentru Casa Alba in 2020, la finalul unui discurs haotic pe care l-a sustinut la gala MTV Video Music Awards, la Los Angeles, luna trecuta, informeaza Reuters.

Declaratia a fost considerata de majoritatea opiniei publice americane drept o gluma, dar, atunci cand a fost intrebat de jurnalistii de la revista Vanity Fair daca vrea cu adevarat sa se lanseze in politica si in cursa prezidentiala, starul american a spus: "Da, cu siguranta!".

In varsta de 38 de ani, Kanye West a spus ca, dupa reactia lor iniatiala, fanii americani, uluiti la inceput, au adoptat apoi o atitudine pozitiva fata de ideea candidaturii sale, in ciuda faptului ca artistul are reputatia unui barbat temperamental, cu numeroase izbucniri manioase.

"Imediat dupa ce am spus acel lucru, oamenii au inceput sa isi spuna: «Ia stai putin, ne-ar placea cu adevarat asta, pentru ca, de fapt, daca stai sa te gandesti, el (Kanye West, n.r.) e un tip foarte chibzuit. De fiecare data cand se confrunta cu probleme, sare in fata glontului, aparand pe cineva. El este probabil cea mai sincera vedeta pe care o avem». Nu am abordat aceasta chestiune pentru ca mi s-a parut ca era amuzanta", a spus Kanye West.

"Acum, cand ies in club, imi spun: «Mai am cinci ani pana cand voi candida la functia de presedinte, iar eu trebuie sa ma instruiesc, sa invat foarte multe lucruri, trebuie sa ma maturizez considerabil", a adaugat artistul american.

Kanye West, care nu a dezvaluit numele formatiunii politice din partea careia va candida la functia prezidentiala, a precizat faptul ca tatal sau detine doua diplome de masterat si ca mama lui - care a murit in 2007 - era profesor universitar de engleza, detinea un doctorat si lucra pentru organizatii de aparare a drepturilor civile, scrie MEDIAFAX.

"E amuzant sa fii un star rock si cred ca niciodata nu as putea sa nu fiu unul, dar va exista un moment in care voi deveni copilul mamei mele"
, a adaugat rapperul.

Fanii lui Kanye West au lansat deja un comitet politic de actiune, "Ready for Kanye", in speranta ca il vor convinge pe rapper sa candideze la functia prezidentiala din partea Partidului Republican. Deocamdata, grupul are mai putin de 100 de "followers" pe Facebook si Twitter.

Citeste si:
Casa Albă respinge acuzațiile că SUA ar profita de pe urma...
Casa Albă respinge acuzațiile...

Intr-un clasament anual dat publicitatii de revista Forbes, in aceasta saptamana, Kanye West a ocupat pozitia a saptea in topul celor mai bogati rapperi din lume, cu o avere estimata la 22 milioane de dolari, ce provine din venituri obtinute din concerte, turnee, colectii vestimentare si reclame pentru diverse produse. Primul loc in acel top a revenit rapperului P. Diddy, cu o avere estimata la 60 milioane de dolari.

Rapperul si producatorul american Kanye West a devenit cunoscut la inceputul anului 2000. Cel de-al treilea album al sau, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice ale anului 2007. West este castigator a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus in colaborare cu Jay-Z, a fost lansat in vara anului 2011. Cel mai recent album al sau este "Yeezus", lansat in iunie 2013.

Citeste si:
JO 2020: Prima parte a Echipei Olimpice a României a plecat spre Tokyo
JO 2020: Prima parte a...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.