Concertul trupei Alternosfera, anuntat pentru data de 2 octombrie, la Arenele Romane din Bucuresti, cand formatia rock trebuia sa-si lanseze cel de-al cincilea album din cariera, "Haosoleum", a fost reprogramat pentru 9 octombrie, in acelasi loc.

Decizia de reprogramare a concertului este justificata de intarzierea producerii si multiplicarii CD-urilor noului album "Haosoleum", informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Lansarea unui album presupune prezenta fizica a acestuia la eveniment, ceea ce, din pacate, nu este posibil pe 2 octombrie. Din motive tehnice, ce tin de multiplicarea CD-ului, suntem nevoiti sa amanam concertul cu o saptamana. Cerem scuze fanilor si promitem un concert memorabil pe 9 octombrie, la Arenele Romane", a declarat Marcel Bostan, solistul trupei Alternosfera.

Biletele achizitionate pentru acest eveniment sunt valabile pentru concertul din 9 octombrie. Totodata, in retelele iabilet.ro, myticket.ro si eventim.ro mai sunt disponibile bilete Normal Circle, la pretul de 45 de lei, si un numar limitat de suplimente Meet&Greet, la pretul de 60 de lei. Acces publicului se va face, asa cum s-a anuntat anterior, incepand cu ora 19.00.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.