Actorul Manu Bennett, cunoscut pentru rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes "Spartacus", a fost arestat pentru agresiune, duminica, informeaza site-ul revistei People.

Manu Bennett, in varsta de 45 de ani, care a fost prezent in Romania la inceputul lunii mai, la cea de-a treia editie a East European Comic Con, organizata la Bucuresti, a fost arestat dupa ce "a lovit cu pumnul un barbat in varsta de 29 de ani, in timpul unei dispute, la o petrecere", a precizat Politia din orasul american San Antonio.

Incidentul a avut loc in jurul orei locale 04.30. Starul de televiziune a fost arestat, iar autoritatile au stabilit o cautiune de 1.600 de dolari. Manu Bennett avea programate doua aparitii la editia Comic Con din San Diego, sambata si duminica. Actorul a fost eliberat pe cautiune duminica, in jurul orei locale 13.00, scrie MEDIAFAX.

Manu Bennett a devenit cunoscut cu rolul gladiatorului Crixus din serialul de succes "Spartacus".

Actorul de origine neozeelandeza are o apetenta pentru rolurile negative, fiind cunoscut si pentru partitura lui Azog, liderul orcilor din seria "Hobbitul", interpretarea fiind indelung laudata de regizorul Peter Jackson.

De asemenea, Manu Bennett i-a dat viata legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes "Arcasul/ Arrow".

Lista sa de lungmetraje include si mult premiatul "Lantana", "The Marine", unde il are ca partener de ecran pe wrestlerul John Cena, "The Condemned", dar si apreciatul film japonez "Tomoko".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.