Cantareata Jewel Kilcher, in varsta de 41 de ani, a declarat intr-un interviu acordat publicatiei The Hollywood Reporter ca a fost hartuita sexual de barbati inca de la varsta de 8 ani si ca experientele traite au ajutat-o mai tarziu, cand si-a lansat cu adevarat cariera muzicala.

Cantareata si compozitoare, Jewel a lansat pe 11 septembrie cel de-al 12-lea album de studio al sau, "Picking Up the Pieces", iar, marti, este programata aparitia autobiografiei "Never Broken: Songs Are Only Half the Story", scrie MEDIAFAX.

"Industria muzicala este o afacere dominata de barbati. Nu m-am folosit niciodata de faptul ca sunt femeie sa ajung sus. Nu am facut niciun compromis. Intotdeauna mi-am dorit sa nu am de-a face cu asta, iar genul acesta de gandire se transmite tuturor celor din jurul tau", a declarat Jewel, adaugand ca stie destul de multe cazuri in care femeile au cedat pentru un compliment. "Am simtit ca barbatii sunt dispusi sa profite, daca vad ceva vulnerabil", a mai spus cantareata.

Jewel spune ca s-a confruntat cu hartuirea sexuala inca de pe vremea cand canta in orasul sau natal din Alaska. "Cand aveam 8 ani, existau barbati care-mi puneau in palma monede spunandu-mi 'Suna-ma, ar fi minunat sa facem sex cand vei fi mai mare' si multe alte lucruri oribile", a marturisit artista.

In acelasi timp, Jewel considera ca aceste experiente au ajutat-o in momentul in care a semnat primul sau contract cu o casa de discuri, la varsta de 18 ani, si a intrat in industria muzicala. "Am invatat sa-mi pastrez energia pentru mine si nimic in ceea ce ma priveste nu parea abordabil. Iar, pe masura ce barbatii se apropiau de mine, am devenit tot mai buna la a ma descurca cu aceste situatii, fara a-i enerva, folosindu-ma de inteligenta si umor", a mai spus artista laureata cu patru premii Grammy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.