Printesa mostenitoare Victoria a Suediei este din nou insarcinata si, alaturi de sotul ei, printul Daniel, asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al cuplului, care se va naste in martie 2016, a anuntat casa regala suedeza, citata de contactmusic.com.

Printesa Victoria si printul Daniel mai au impreuna o fetita, Estelle, care s-a nascut in februarie 2012. Anuntul privind noua sarcina a printesei mostenitoare a Suediei a fost facut pe pagina de Facebool a casei regale suedeze. Potrivit familiei regale din Suedia, printesa Victoria va continua sa isi onoreze angajamentele publice din aceasta toamna.

Printesa Victoria si printul Daniel s-au casatorit in anul 2010. Nunta printesei mostenitoare a Suediei cu cel care i-a fost antrenor personal, Daniel Westling, a avut loc in catedrala Storkyrkan din Stockholm, la capatul a doua saptamani de festivitati si polemici, scrie MEDIAFAX.

Printesa mostenitoare Victoria, in varsta de 38 de ani, este cel mai mare dintre copiii regelui Suediei Carl XVI Gustaf si a sotiei acestuia, regina Silvia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.