Filmul-concert "Roger Waters The Wall", inspirat din "The Wall Live", poate fi vizionat in cinematografe din Arad, Bacau, Baia Mare, Constanta, Braila, Cluj-Napoca, Iasi, Pitesti, Ploiesti, Targu-Jiu, Targu-Mures, Timisoara si Bucuresti, pe 29 septembrie, de la ora 20.00.

"Roger Waters The Wall", cu o durata de 133 de minute, a fost filmat cu cea mai moderna tehnologie si a avut premiera mondiala in septembrie anul trecut, la Festivalul International de Film de la Toronto. Acum, va fi difuzat intr-o singura zi, in aproximativ 2.000 de cinematografe din intreaga lume, informeaza un comunicat remis MEDIAFAX.

"Sper ca proiectiile din intreaga lume sa fie o buna ocazie pentru ca oamenii sa-si aminteasca de persoanele dragi disparute si de persoanele dragi altora care au disparut. In cele din urma, suntem toti egali", a declarat Roger Waters, care implineste, duminica, varsta de 72 de ani, citat de revista Rolling Stone.

La concertele din turneul "The Wall" au asistat peste patru milioane de persoane. Productia a fost montata de 219 ori si a generat incasari de 458,6 milioane de dolari, un record pentru un proiect al unui artist solo. In comparatie, turneul original "The Wall" al formatiei Pink Floyd a ajuns in patru orase, in anii 1980 si 1981.

Regizat de Roger Waters si Sean Evans, directorul de creatie al turneului, documentarul contine secvente care nu au fost vazute niciodata din celebrul turneu sustinut de muzician in perioada 2010 - 2013. Pelicula se incheie cu "The Simple Facts", o conversatie emotionanta si neregizata intre Roger Waters si bateristul Nick Mason, in timpul careia acestia raspund intrebarilor primite de la fani, scrie MEDIAFAX.

Filmul poate fi vizionat in multiplexurile Cinema City din Arad Atrium Mall, Arena Mall Bacau, Gold Plaza Baia Mare, City Park Constanta, Braila Mall, Iulius Mall Cluj, Iulius Mall Iasi, Euro Mall Pitesti, Ploiesti Shopping City, Shopping City Mall Targu-Jiu, Promenada Mall Targu-Mures, Iulius Mall Timisoara si AFI Palace Cotroceni Bucuresti (sala obisnuita si sala VIP).

Pretul biletelor este de 35 lei in toate cinematografele din tara. In Bucuresti, pretul biletelor este de 45 lei pentru o proiectie obisnuita, respectiv de 60 lei pentru o proiectie VIP in AFI Palace Cotroceni. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete si online, de pe cinemacity.ro.

Citeste si:
Cât cere Erika Isac pentru un concert? Cântăreața a stârnit...
Cât cere Erika Isac pentru un...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.