Actrita americana Lucy Liu a devenit pentru prima data mama, la varsta de 46 de ani, prin intermediul unei mame-surogat.

Vedeta hollywoodiana, una dintre protagonistele francizei cinematografice "Ingerii lui Charlie/ Charlie's Angeles", a publicat deja pe contul ei de pe reteaua Instagram o fotografie care o prezinta alaturi de fiul ei, care se va numi Rockwell Lloyd.

Fotografia este insotita de urmatorul mesaj: "Il prezint lumii intregi pe noul barbat din viata mea, fiul meu, Rockwell Lloyd Liu". "Pot sa va confirm faptul ca Lucy Liu este de acum mandra mamica a bebelusului Rockwell Lloyd Liu, care a venit pe lume prin intermediul unei mame-surogat. Atat mama, cat si bebelusul sunt sanatosi si fericiti", a declarat agentul de presa al actritei americane.

Lucy Liu, in varsta de 46 de ani, poate fi vazuta in prezent pe micile ecrane nord-americane in serialul "Sherlock Holmes si Dr. Watson/ Elementary", in care joaca alaturi de actorul Jonny Lee Miller.

Lucy Liu a devenit celebra gratie rolului Ling Woo din serialul "Ally McBeal" si a jucat apoi in cateva productii hollywoodiene cu succes de casa, precum "Ingerii lui Charlie", "Chicago", "Kill Bill: Volumul 2" si "Kung Fu Panda".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.