Cantareata Celine Dion a dezvaluit intr-un interviu recent faptul ca sotul ei, Rene Angelil, doreste sa isi petreaca ultimele clipe din viata alaturi de ea si sa moara in bratele sale, informeaza contactmusic.com.

Artista canadiana s-a tinut departe de atentia presei in ultimii ani, concentrandu-se pe ingrijirea sotului si managerului ei, René Angélil, care a fost diagnosticat cu cancer la nivelul gatului. Céline Dion si-a anulat toate concertele pe care le avea programate la Caesars Palace din Las Vegas, anul trecut, pentru a fi alaturi de sotul ei, care trecea in acel moment printr-o etapa foarte dificila a terapiei.

Dar, dupa ce a fost incurajata de René Angélil sa revina pe scena, diva nord-americana isi va relua acea serie de concerte cu un spectacol pe care il va sustine joi seara. Ea a recunoscut cu aceasta ocazie faptul ca nu ii este deloc usor sa sustina primul concert dupa o pauza atat de lunga.

"Acel prim show va fi delicat. Vor exista momente de tacere, ras, stangacie, plans. Dar acesta este sensul unei reveniri pe scena - altfel, as lansa doar un album", a spus cantareata pentru USA Today.

Continuand sa il ingrijeasca pe sotul ei, Céline Dion spune ca este foarte determinata sa ramana puternica, pentru a fi alaturi de René pana la capat.

"Poti sa ai genunchii care iti tremura la final, dar, atunci cand cineva pe care il iubesti se imbolnaveste si are nevoie de ajutor, nu e timpul sa plangi. Dupa aceea, desigur. Dar nu inca", a adaugat cantareata.

"Uneori, vrea sa merg alaturi de el intr-un loc diferit. Il intreb: «Iti e frica? Te inteleg. Vorbeste-mi despre asta». Iar René imi raspunde: «Vreau sa mor in bratele tale». Eu ii spun: «Ok, bine. Voi fi aici, vei muri in bratele mele»", a continuat artista.

In august 2014, Céline Dion a anuntat ca si-a suspendat toate activitatile profesionale, anuland inclusiv o serie de concerte la Caesars Palace Hotel and Casino din Las Vegas, dar si un turneu pe care urma sa il sustina in Asia, pentru a se dedica familiei sale. Sotul ei, René Angélil, in varsta de 73 de ani, a fost operat de o tumoare canceroasa in zona gatului, in decembrie 2013, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Minorii cu vârsta de peste 16 ani pot călători în afara țării fără...
Minorii cu vârsta de peste 16...

Céline Dion si René Angélil, care a fost si managerul cantaretei, s-au casatorit in 1994. Ei au impreuna trei copii - René Charles, in varsta de 14 ani, si gemenii Eddy si Nelson, in varsta de patru ani.

Céline Dion s-a nascut pe 30 martie 1968, in Canada, intr-o familie melomana cu 14 copii. Céline Dion a cucerit apoi, pe rand, Quebecul, Franta si, in cele din urma, Statele Unite. In scurt timp, vocea sa a devenit cunoscuta si iubita in intreaga lume. In cei peste 25 de ani de cariera, Céline Dion a primit numeroase premii muzicale si a vandut peste 200 de milioane de albume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.