Rapperul american Wiz Khalifa a fost arestat in Aeroportul International din Los Angeles, sambata, dupa ce a refuzat sa coboare de pe un hoverboard (o plansa zburatoare, n.r.), cu care se plimba in holul principal al aeroportului mentionat, informeaza hollywoodreporter.com.

Artistul american a relatat acest incident prin intermediul unor mesaje si inregistrari video pe care le-a publicat sambata pe retelele de socializare Instagram si Twitter.

"Trei politisti au strigat la mine si imi spuneau sa nu ma opun arestarii. Le-am spus un singur lucru. Nu ma opuneam. De fapt, fac ce vreau", a scris rapperul intr-un mesaj care a insotit o inregistrare video publicata pe reteaua Instagram. Inregistrarea il arata pe rapper in timp ce le spunea politistilor: "Nu ma opun arestarii, domnule!".

Artistul a fost obligat sa coboare de pe hoverboard si a fost imobilizat la sol, cu forta, de cei trei politisti, care l-au constrans apoi sa ramana intins pe podea, cu mainile la spate. Dupa ce a fost eliberat, cantaretul a publicat urmatorul mesaj pe Twitter: "Nu am mai fost bruscat si incatusat de ceva vreme. A fost amuzant". Potrivit Daily Mail, Wiz Khalifa a avut si in trecut probleme cu politia americana. Artistul a fost arestat in noiembrie 2010 si in mai 2015 pentru posesie de marijuana.

Rapperul american Wiz Khalifa, in varsta de 27 de ani, este unul dintre cei mai bogati artisti hip-hop din lume. Artistul american, al carui nume real este Cameron Thomaz , are o avere estimata la 11 milioane de dolari.

Hoverboard-ul, care seamana cu un skateboard fara roti, a aparut pentru prima oara in 1989 in partea a doua a francizei SF "Back to the Future/ Inapoi in viitor", regizata de Robert Zemeckis, fiind o plansa zburatoare folosita pentru transportul personal. In ultimii ani, mai multe companii internationale au construit astfel de dispozitive de deplasare prin levitatie, care folosesc un principiu din fizica cuantica, denumit supraconductibilitate, scrie MEDIAFAX.

In iunie 2015, Catalin Alexandru Duru, un inventator roman din Canada, a stabilit un record mondial Guinness pentru cel mai lung zbor cu un hoverboard. Catalin Alexandru Duru s-a ridicat in aer la inaltimea de cinci metri si a parcurs o distanta de peste 275 de metri, inainte de a cobori in apele lacului Ouareau din Quebec, Canada. Catalin Alexandru Duru spune ca acest dispozitiv, pe care l-a inventat in 12 luni, poate fi folosit oriunde si poate atinge inaltimi "inspaimantatoare".

Citeste si:
De ce nu ar putea fi arestat Putin dacă ar ajunge în SUA, în pofida...
De ce nu ar putea fi arestat...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.