Anna Kashfi, prima sotie a actorului american Marlon Brando, a murit vineri, in resedinta ei din Kalama, un oras din statul Washington, la varsta de 80 de ani, informeaza contactmusic.com.

Actrita Anna Kashfi, care a avut o cariera de scurta durata la Hollywood in anii 1950, s-a nascut in India si si-a petrecut copilaria si adolescenta in Marea Britanie. S-a casatorit cu actorul Marlon Brando in 1957. Cei doi actori au avut un fiu, Christian, care s-a nascut in 1958.

Anna Kashfi si Marlon Brando au divortat in 1959 si au dus o lupta apriga in justitie pentru custodia fiului lor, care a murit in 2008 dupa ce a petrecut o perioada in inchisoare, deoarece l-a impuscat mortal pe iubitul surorii lui vitrege, scrie MEDIAFAX.

Inainte de face cunostinta cu Marlon Brando, Anna Kashfi a jucat in cateva filme de succes la Hollywood, in care i-a avut ca parteneri pe actorii Rock Hudson si Spencer Tracy. Anna Kashfi a scris si un volum de memorii, intitulat "Brando For Breakfast", ce a fost lansat in 1979. Dupa divortul de Marlon Brando, Anna Kashfi a fost casatorita, in perioada 1974 - 1986, cu James Hannaford.

Marlon Brando a avut o viata personala tumultuoasa, marcata de numeroase relatii, aventuri si despartiri. Dupa divortul de Anna Kashfi, celebrul actor american, care a avut 16 copii, a fost casatorit de alte doua ori - cu Movita Castaneda, in perioada 1960 - 1962, si cu Tarita Teriipaia, in perioada 1962 - 1972.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.