Actrita americana Megan Fox a depus in instanta actele oficiale prin care solicita divortul de sotul ei, actorul Brian Austin Green, dupa o casnicie care a durat cinci ani, a anuntat, vineri, o purtatoare de cuvant de la un tribunal din Los Angeles, informeaza Reuters.

Documentele, depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, invoca motivul clasic al diferentelor ireconciliabile dintre cei doi soti. Presa americana a anuntat la inceputul acestei saptamani ca cei doi actori s-au despartit.

Megan Fox, in varsta de 29 de ani, a devenit cunoscuta dupa ce a interpretat rolul principal feminin in primele doua filme din franciza "Transformers", lansate pe marile ecrane in 2007, respectiv 2009. Actrita americana a fost desemnata cea mai sexy femeie din lume intr-un sondaj realizat in 2008 de revista FHM, scrie MEDIAFAX.

Megan Fox a avut o relatie tumultuoasa cu Brian Austin Green, marcata de cateva despartiri si impacari. Cei doi actori, care formeaza un cuplu inca din 2005, au decis sa se desparta in primele luni ale acestui an.

Megan Fox si Brian Austin Green s-au casatorit in 2010 si au impreuna doi fii - Noah, in varsta de 2 ani, si Bodhi, in varsta de 18 luni. Brian Austin Green, care a devenit celebru dupa ce a jucat in serialul TV "Beverly Hills 90210", mai are un fiu dintr-o relatie anterioara.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.