Filmul "Furios si iute 7", de James Wan, a primit patru trofee la gala Teen Choice Awards 2015, iar Vin Diesel si echipa lungmetrajului i-au adus un omagiu actorului Paul Walker, care filma pentru aceasta pelicula in momentul in care si-a pierdut viata intr-un accident de masina, in 2013.

Actorul Vin Diesel a fost reprezentantul echipei filmului "Furios si iute 7" la gala care a avut loc duminica seara, la Los Angeles, fiindu-i inmanat premiul pentru cel mai bun film de actiune/aventura. "A fost un film special. Punem suflet cand facem aceste pelicule. Chiar suntem o familie. Voi, fanii, ati fost incredibili si ne-ati motivat sa fim tot mai buni", a declarat Vin Diesel, citat de contactmusic.com.

"Nu pot sa stau aici sa primesc premii fara sa vorbesc despre cineva foarte, foarte important pentru noi. Una dintre binecuvantarile vietii noastre este ca putem sa-i spunem lui Pablo «fratele nostru». Paul Walker este cu spiritul alaturi de noi"
, a incheiat Vin Diesel, adaugand ca in sala se afla si fiica lui Walker, Meadow, in varsta de 16 ani.

Premiul pentru cel mai bun actor intr-un film de actiune/aventura i-a revenit, postum, lui Paul Walker, iar, la aceeasi gala, rapperul Wiz Khalifa a fost recompensat cu premiul pentru cel mai bun cantec dintr-un film si cel mai bun cantec R&B/hip-hop, pentru colaborarea cu Charlie Puth "See You Again", un tribut muzical adus lui Walker.

Printre castigatorii serii s-a aflat si trupa One Direction, care a primit opt trofee, printre care cele pentru cel mai bun grup, cea mai buna piesa a unui grup, "Steal My Girl", cea mai buna piesa de dragoste, "Night Changes", cel mai bun turneu - "On the Road Again Tour" - si cel mai fierbinte barbat. Grupul nu a fost prezent la ceremonie, insa membrii acestuia au transmis multumiri fanilor printr-un mesaj video, scrie MEDIAFAX.

La sectiunea TV, "Pretty Little Liars" a fost principalul castigator, primind sase trofee, in categoriile "cel mai bun serial drama", "cel mai bun personaj", "A", si pentru prestatiile actorilor Lucy Hale, Ashley Benson, Tyler Blackburn si Vanessa Ray. Cantareata Britney Spears a primit premiul Candie's Choice Style Icon, serialul "Jurnalele vampirilor/ The Vampire Diaries" a fost recompensat cu trei premii, la fel si grupul pop american Fifth Harmony.

Citeste si:
Cine sunt câștigătorii Galei Green Report?
Cine sunt câștigătorii Galei...

Gala premiilor Teen Choice a fost gazduita de rapperul Ludacris si actorii Gina Rodriguez si Josh Peck, iar printre prezentatori s-au numarat cantareata Rita Ora, rapperul Ice Cube si actorul Jack Black.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.