Thom Yorke, solistul trupei britanice Radiohead, si sotia sa, Rachel Owen, au decis sa se desparta dupa 23 de ani de mariaj, potrivit unui anunt facut de cantaretul britanic, informeaza contactmusic.com.

"Rachel si cu mine ne-am despartit. Dupa 23 de ani extrem de creativi si fericiti, din diverse motive, am decis sa mergem pe drumuri separate", a spus Thom Yorke, intr-o declaratie acordata revistei britanice NME.

Cantaretul a mai spus ca despartirea a fost de comun acord.

Thom Yorke si graficiana Rachel Owen s-au cunoscut pe vremea cand erau studenti la University of Exeter din Marea Britanie. Cuplul are impreuna doi copii: un baiat, Noah, nascut in 2001, si o fata, Agnes, nascuta in 2004, scrie MEDIAFAX.

Radiohead este o trupa britanica de rock alternativ din Oxfordshire. Membrii formatiei sunt Thom Yorke (voce, chitara, electronics), Jonny Greenwood (chitara), Ed O'Brien (chitara, backing vocals), Colin Greenwood (bas, sintetizator) si Phil Selway (tobe, percutie). De-a lungul carierei, trupa Radiohead a vandut peste 30 de milioane de albume si a primit numeroase trofee importante, inclusiv trei premii Grammy si sapte NME Awards.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.