Cantaretul american Billy Joel a devenit din nou tata, la varsta de 66 de ani, dupa ce a patra sotie a lui, Alexis Roderick, a nascut miercuri o fetita.

Informatia a fost confirmata pentru revista People de agentul de presa al artistului american. Potrivit acestuia, fetita s-a nascut miercuri dimineata, la New York. Bebelusul, care se va numi Della Rose, a avut la nastere greutatea de 3,4 kilograme si este primul copil al cuplului. Billy Joel si Alexis Roderick s-au casatorit la New York, de Ziua Independentei Statelor Unite (4 iulie).

Artistul a cunoscut-o pe Alexis Roderick, fost manager la firma de contabilitate Morgan Stanley, la o petrecere in anul 2009, la scurt timp dupa ce divortase de cea de-a treia sotie, Katie Lee.

Billy Joel a fost casatorit de trei ori - cu cantareata Elizabeth Weber Small, in perioada 1973 - 1982, cu modelul si actrita Christie Brinkley, in perioada 1985 - 1994, si cu scriitoarea si prezentatoarea TV Katie Lee, in perioada 2004 - 2010. Artistul american are o fiica, Alexa Ray, in varsta de 29 de ani, cu cea de-a doua sotie. Billy Joel, autorul unor piese de mare succes, precum "Piano Man" si "New York State of Mind", este unul dintre artistii cu cele mai mari vanzari de discuri din istorie, intrucat albumele sale s-au vandut in peste 150 de milioane de copii pe plan mondial, scrie MEDIAFAX.

Cu o cariera care se intinde pe parcursul a 50 de ani, Billy Joel este un artist pop extrem de indragit si a avut 33 de piese care au intrat in Top 40 din Statele Unite. Printre numeroasele sale albume si cantece premiate cu Grammy se numara si materialul discografic "Just the Way You Are" din 1978. Artistul american a fost recompensat cu un Grammy Legend Award in 1990 si a fost inclus in Rock and Roll Hall of Fame in 1999.

In ciuda faptului ca nu a mai lansat un album original de la discul "River of Dreams", din 1993, Billy Joel a ramas la fel de popular ca in anii sai de glorie si si-a doborat in 2014 propriul record de show-uri consecutive sold-out sustinute la celebra Madison Square Gardin din New York - 13 seri la rand.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.