Trupul neinsufletit al lui Ian Jones, iubitul artistei Tali Lennox, fiica renumitei cantarete britanice Annie Lennox, a fost gasit in raul Hudson, a anuntat, marti, Politia din New York, citata de contactmusic.com.

Tali Lennox si Ian Jones au fost implicati intr-un accident nautic in timpul unei plimbari cu caiacul pe raul Hudson, weekendul trecut. Dupa ce ambarcatiunea lor s-a rasturnat, Tali Lennox, in varsta de 22 de ani, a fost despartita de iubitul ei de curentii acvatici si a fost salvata din apele raului Hudson de pasagerii unei barci cu motor. Ea a alertat imediat autoritatile in legatura cu lipsa iubitului ei, un fotograf in varsta de 32 de ani, iar o operatiune de cautare a fost lansata de autoritati. Dupa mai multe zile de cautare, politia newyorkeza a anuntat ca trupul neinsufletit al lui Ian Jones a fost gasit.

Informatia a fost confirmata si pentru revista People de mama defunctului, Sherron Jones. Autoritatile americane spun ca rezultatele autopsiei nu au dezvaluit urme ale unei agresiuni sau ale unor traume fizice, iar medicii legisti considera ca victima s-a inecat. Potrivit mai multor publicatii americane, nici Tali Lennox, nici iubitul ei nu purtau veste de salvare in momentul in care caiacul lor s-a rasturnat. Tali Lennox nu a fost ranita si nu a avut nevoie sa fie transportata la spital, afirma Poughkeepsie Journal. Desi politia locala nu poate sa afirme deocamdata cu certitudine daca Ian Jones a consumat alcool sau droguri inainte de producerea accidentului, presa americana spune ca Tali Lennox parea sa se afle sub influenta alcoolului atunci cand a fost chestionata de autoritati, la scurt timp dupa ce a fost salvata din apele raului Hudson.

Sherron Jones spune insa ca fiul ei - care se afla la doar cateva zile distanta de ispasirea unei pedepse de trei ani de libertate conditionata, dupa ce a amenintat cu moartea o insotitoare de zbor in timp ce se afla la bordul unui avion -, desi a fost implicat in trecut in mai multe incidente violente cauzate de consumul abuziv de alcool, isi regasise echilibrul in viata si era abstinent de patru ani.

O ceremonie funerara in memoria victimei va avea loc sambata in Pennsylvania. Tali este cea mai tanara dintre cele doua fiice pe care cantareata scotiana Annie Lennox le are cu al doilea sot al ei, producatorul israelian de film Uri Fruchtmann. Celebra pentru stilul sau androgin, parul blond tuns scurt si vocea sa speciala, cantareata Annie Lennox a vandut peste 80 de milioane de discuri in timpul carierei, care numara hituri precum "Sweet Dreams (Are Made of This)" - pe care l-a cantat in duet cu Dave Stewart, partenerul ei din grupul Eurythmics, si "No More I Love You's".

Citeste si:
Cinci morți după tragedia de la Crevedia. Cine este a cincea...
Cinci morți după tragedia de...

Grupul pop Eurythmics, format in anii '80 de Lennox alaturi de Dave Stewart, nu s-a destramat niciodata oficial, insa cantareata s-a distantat de partenerul sau muzical in anii '90 si a continuat cu succes o cariera solo. Lennox si Stewart s-au reunit in 1999, cand au lansat albumul "Peace", urmat de un turneu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.