Rapperul Eminem a generat inca o data controverse puternice in randul societatii civile americane, dupa ce a inregistrat alaturi de Dr. Dre, pentru coloana sonora a unui film biografic despre grupul NWA, intitulat "Straight Outta Compton", un single ale carui versuri vorbesc despre viol.

Potrivit contactmusic.com, single-ul care include acel vers se intituleaza "Medicine Man".

"Nimeni nu e in siguranta/ Necredinciosilor, chiar nu e niciuna/ Eu le fac sa juiseze chiar si pe tarfele pe care le violez", este versul care a generat aceste controverse si un val de critici si proteste in societatea civila americana.

Single-ul face parte din coloana sonora a unui film ce prezinta ascensiunea unui grup de cantareti rap.

Karen Ingala Smith, directoarea Nia Project, o fundatie de caritate care militeaza impotriva violurilor, a declarat pentru publicatia britanica The Guardian ca noul single al rapperului Eminem promoveaza violenta domestica impotriva femeilor si le dezonoreaza pe victimele violentelor sexuale. Eminem a lansat de-a lungul carierei sale opt albume de studio, care s-au vandut in peste 115 de milioane de exemplare in toata lumea. Artistul american a fost recompensat cu numeroase premii importante, inclusiv 15 premii Grammy si un premiu Oscar. Dupa ce si-a facut debutul in actorie, in 2002, cu rolul din "8 Mile", pentru care a fost laudat de criticii de specialitate, Eminem a preferat sa se concentreze asupra carierei sale de muzician. Albumul "Recovery" a fost discul cu cele mai mari vanzari din Statele Unite ale Americii in anul 2010.

Cel mai recent album se intituleaza "The Marshall Mathers LP 2" si a fost lansat pe piata in anul 2013.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.