Robbie Williams l-a dat in judecata pe un fost angajat care i-a intentat proces lui si sotiei sale, actrita Ayda Field, acuzandu-i de hartuire sexuala.

In procesul intentat starului si sotiei acestuia, Gilles De Bonfilhs sustine ca Ayda Field l-a facut sa se simta inconfortabil pentru ca se plimba goala prin casa si se lauda cu partidele sale sexuale.

Williams si Field au declarat ca acestea sunt acuzatii inventate si au decis, in cele din urma, sa mearga mai departe, intentandu-i fostului angajat un proces.

In plangerea lor, cei doi spun ca De Bonfilhs a fost un angajat ingrozitor, care intra adesea in dormitorul lor fara sa-i anunte inainte. Cantaretul britanic Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, si sotia sa, Ayda Field, in varsta de 36 de ani, sunt casatoriti din 2010 si au impreuna doi copii - Theodora Rose, in varsta de doi ani si zece luni, si Charlton Valentine, in varsta de noua luni. Artistul sustine in prezent o serie de concerte in Australia, in cadrul turneului "Let Me Entertain You". In timpul aceluiasi turneu, pe 17 iulie, Robbie Williams a sustinut un concert in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo.

Citeste si:
Robbie Williams, un concert de neratat la Summer in the City, 18-19...
Robbie Williams, un concert...

Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.