Mel B., fosta membra a grupului britanic Spice Girls, a facut referire la o posibila reunire a trupei cu ocazia implinirii a 20 de ani de la debut, in timpul unei emisiuni a postului de televiziune NBC, informeaza Reuters.

Devenita jurat al emisiunii TV "America's Got Talent", care a ajuns la al zecelea sezon, Melanie Brown a dat cateva indicii in timpul editiei de joi a programului "Today's Show", de pe NBC, privind dorinta sa de a "aduna trupele" pentru a marca, anul viitor, aniversarea Spice Girls.

"Cand spui ca se implinesc 20 de ani, te gandesti 'Doamne, chiar a trecut atat de mult'. Sa speram ca vom aduna trupele si vom face ceva sa sarbatorim acest lucru anul viitor. Desigur, este planul meu, nu stiu despre celelalte", a spus Mel B.

"Am jucat pe Broadway, am facut teatru, mi-am produs propria muzica, am facut turnee cu Spice Girls, asa ca stiu cum este sa fii un om de spectacol sau imi place sa ma numesc astfel", a mai declarat Mel B. "Imi place sa pot face critici constructive pentru o ipostaza in care stiu ca m-am aflat la un moment dat", a spus aceasta despre rolul sau de jurat din cadrul concursului TV.

Formatia Spice Girls, creata in 1994, a cunoscut succesul dupa lansarea primului single, "Wannabe", in 1996, acesta situandu-se pe primul loc in topurile muzicale din 30 de tari. Astfel s-a nascut un fenomen international similar Beatlemaniei, "Girl Power".

Pe 31 mai 1998, in plin turneu, Geri Halliwell a anuntat ca va parasi trupa. Cele patru membre ramase - Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm - au lansat un al treilea album in 2000, "Forever", iar trupa s-a destramat in februarie 2001. In 2007, cantaretele s-au reunit pentru o scurta perioada de timp, pentru turneul "Return of the Spice Girls", care s-a bucurat de un enorm succes, scrie MEDIAFAX.

De asemenea, Mel B - Scary Spice, Victoria Beckham - Posh Spice, Emma Bunton - Baby Spice, Geri Halliwell - Ginger Spice si Melanie C (Chisholm) - Sporty Spice s-au reunit pentru un scurt recital in anul 2012, la ceremonia Jocurilor de Vara de la Londra.

Citeste si:
Noul concept Renault Twingo electric. Debut în 2026 și preț de sub...
Noul concept Renault Twingo...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.