Actrita sud-africana Charlize Theron a adoptat o fetita americana, numita August, la trei ani dupa ce a infiat un baietel, Jackson, din Africa de Sud, potrivit unor surse citate de site-ul tmz.com.

Actrita in varsta de 39 de ani a obtinut, in iulie, dupa proceduri juridice care au durat sase luni, custodia unei fetite "afro-americane", "nascuta in Statele Unite ale Americii", potrivit site-ului de stiri mondene tmz.com. Acesta este cel de-al doilea copil al lui Charlize Theron, care mai are un fiu, Jackson, in varsta de trei ani, adoptat in 2012 din Africa de Sud.

Charlize Theron, care, pe 7 august, va implini 40 de ani, a vorbit recent despre dorinta sa de a avea mai multi copii, dar nu a oferit niciun indiciu privind planurile sale de a adopta din nou. In iunie, Theron si actorul american Sean Pean s-au despartit, punand astfel capat unei relatii care a durat aproximativ 18 luni, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unei surse citate de tabloidul american Us Magazine, vedeta sud-africana a fost aceea care a decis sa rupa logodna de starul hollywoodian, dupa ce a participat alaturi de acesta la Festivalul de Film de la Cannes, in luna mai. In acel sejur, actrita a fost insotita si de fiul ei adoptiv in varsta de trei ani, Jackson. Sean Pean a cerut-o in casatorie pe Charlize Theron in timpul unei vacante romantice la Paris in noiembrie 2014.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor 1990 o relatie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 pana in 2001, o relatie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a inceput apoi o relatie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alaturi de care a jucat in filmele "Trapped" (2002) si "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despartit in ianuarie 2010, dupa aproape noua ani petrecuti impreuna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.