Zeci de persoane s-au adunat, sambata, in apropierea bisericii din Alpharetta, o suburbie a orasului american Atlanta, unde a avut loc o ceremonie religioasa in cadrul funeraliilor fiicei lui Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, care a murit pe 26 iulie, informeaza Reuters.

Ceremonia religioasa, care a avut loc la biserica metodista St. James United, a fost una privata, insa mai multe zeci de curiosi au asistat din spatele baricadelor montate de politie. Bobbi Kristina va fi inmormantata luni, alaturi de mama ei, regretata cantareata Whitney Houston, in cimitirul Fairview din New Jersey.

Bobbi Kristina Brown a murit la sase luni dupa ce a suferit leziuni cerebrale ireversibile in urma unui accident inca neelucidat petrecut in resedinta sa din suburbia Roswell a orasului Atlanta. Printre cei prezenti la ceremonia de sambata s-au aflat rapperul Bobby Brown, tatal lui Bobbi Kristina, si cantareata Cissy Houston, bunica acesteia.

"Suntem alaturi de membrii familiei si vreau ca ei sa vada, cand trec pe aici, ca oamenilor chiar le pasa", a spus unul dintre cei prezenti in fata bisericii, care a venit alaturi de familie din statul Connecticut special pentru aceasta ceremonie. "Suntem fani ai lui Whitney Houston si Bobby Brown si vrem sa fim cat mai aproape posibil", a adaugat un alt participant.

Cantareata Whitney Houston a murit pe 11 februarie 2012, la varsta de 48 de ani, in preajma ceremoniei de decernare a premiilor Grammy, din cauza unei supradoze de droguri, pe fondul unor probleme de sanatate.

Bobbi Kristina Brown a fost gasita in stare de inconstienta in cada din sala ei de baie, cu fata in jos, de iubitul ei si un prieten comun, pe 31 ianuarie. De atunci, aceasta a fost plasata in coma indusa, iar unii dintre membrii familiei sale spun ca medicii au diagnosticat-o ulterior cu leziuni cerebrale ireversibile. A fost transferata de familia sa intr-un centru de ingrijiri paliative pe 24 iunie si a murit pe 26 iulie, la varsta de 22 de ani, scrie MEDIAFAX.

Bobbi Kristina Brown era o cantareata aspiranta si a inceput sa cante alaturi de mama ei inca din 1999, cu ocazia lansarii single-ului "My Love is Your Love". In 2003, Bobbi Kristina si mama ei au inregistrat un alt duet, "Little Drummer Boy", pentru un album de Craciun. Tatal ei, Bobby Brown, este un artist rap si R&B recompensat cu Grammy, care si-a inceput cariera in calitate de solist al grupului New Edition.

Citeste si:
Nick Gordon, fostul prieten al fiicei lui Whitney Houston, a fost gasi
Nick Gordon, fostul prieten...

Whitney Houston si Bobby Brown au avut o casnicie turbulenta, marcata de numeroase internari in clinici de dezintoxicare. Cei doi artisti au divortat in momentul in care fiica lor avea varsta de 14 ani. Whitney Houston a spus ca mariajul ei de 15 ani cu Bobby Brown, care s-a incheiat in 2007, a fost "alimentat de droguri si alcool". Dupa moartea mamei sale, Bobbi Kristina a fost spitalizata de doua ori, din cauza unor crize de anxietate.

In 2012, Bobbi Kristina a fost acuzata in presa americana ca ar consuma substante ilegale, dupa aparitiile sale controversate in cateva episoade ale reality show-ului "The Houstons: On Our Own", produs si difuzat de televiziunea Lifetime, care a prezentat viata familiei Houston dupa decesul celebrei cantarete. In acelasi an, Bobbi Kristina a avut o aparitie in calitate de invitat special in "For Better or Worse", un serial TV despre viata cuplurilor casatorite.

Citeste si:
Top 10 cele mai mari aeroporturi din lume
Top 10 cele mai mari...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.