Ansamblul de Balet pe Gheata din Sankt Petersburg readuce spectacolul "Spargatorul de nuci" la Sala Palatului din Bucuresti, pe 17 ianuarie, de la ora 19.00, informeaza organizatorii evenimentului, German Quality Entertainment.

Accesul la eveniment va fi permis de la ora 18.00.

Biletele pentru acest eveniment difera in functie de categorie: categoria I - 350 de lei, categoria a II-a - 300 de lei, categoria a III-a - 200 de lei, categoria a IV-a - 150 de lei, categoria a V-a - 100 de lei. Acestea pot fi achizitionate de pe: bilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, salapalatului.ro, la casa de bilete a Salii Palatului, magazinele Diverta, in Oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate "bilete.ro" si magazinele Germanos.

Potrivit organizatorilor, gratia celor 40 de patinatori rusi, care vor schimba sute de costume stralucitoare, va pluti in simetrii si volute de o plasticitate neintrecuta, aducand celor mari si mici cel mai frumos cadou: feeria "Spargatorul de nuci". Majoritatea patinatorilor actuali provin din perechile ce au castigat concursuri nationale si internationale. Multi dintre acestia provin de la faimoase scoli de patinaj artistic din Rusia, cum ar fi Jubilejni, unde a fost descoperit si campionul mondial si olimpic Evgheni Plusenko.

In decursul timpului, corpul de balet a inclus figuri proeminente ale lumii patinajului artistic: perechea Ludmila Belusova si Oleg Protopopov, care are in palmares titluri europene, mondiale si olimpice, Alexei Ulanov, campion olimpic, mondial si european, si Ludmila Smirnova, laureata la numeroase campionate olimpice, mondiale si europene, scrie MEDIAFAX.

Infiintat in 1967, combinand pentru prima data in lume baletul clasic cu patinajul artistic, derulat pe un patinoar instalat pe scena unui teatru, ansamblul din Leningrad (in prezent Sankt Petersburg) a revolutionat lumea spectacolelor.

Incepand din anul 1995, Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg aduce in fata publicului din lumea intreaga fascinantele spectacole clasice de balet transpuse pe gheata. "Frumoasa din padurea adormita", "Lacul lebedelor" si "Spargatorul de nuci", de Piotr Ilici Ceaikovski, precum si "Cenusareasa", de Serghei Prokofiev, sunt titlurile cu care Baletul pe Gheata din Sankt Petersburg a sustinut peste 7.000 de reprezentatii.

Citeste si:
Familia Addams vizitează Craiova. Spectacolul Outfitul Șearpelui se...
Familia Addams vizitează...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.