O manusa alba a cantaretului Michael Jackson, estimata la 20.000 de dolari, va fi pusa in vanzare in cadrul unei licitatii care va fi organizata de casa Nate D Sanders, joi, la Los Angeles, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Manusa din paiete a fost facuta cadou de megastarul american artistului Paul Bedard, care a realizat apoi un colaj cu portrete ale unor personalitati si personaje celebre, inclusiv Abraham Lincoln, Albert Einstein si E.T., purtand acest articol vestimentar.

Explicand decizia sa de a purta pe scena si in public o singura manusa, Michael Jackson a spus intr-un interviu din 1997: "De ce o singura manusa? Pentru ca e mai cool decat doua!". Obiecte similare care au apartinut megastarului au generat venituri considerabile la licitatiile organizate in ultimii ani. Potrivit publicatiei britanice The Guardian, o manusa purtata de Michael Jackson la o gala din 1983 a fost vanduta cu 350.000 de dolari in 2009.

Michael Jackson a murit la varsta de 50 de ani, pe 25 iunie 2009, in urma unei intoxicatii grave cu propofol, un anestezic puternic utilizat in spitale, pe care starul il folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray, in perioada in care artistul american se afla la Los Angeles si efectua repetitii intense pentru ultimul sau turneu din cariera, intitulat "This Is It Tour", care ar fi trebuit sa debuteze in iulie 2009 la sala O2 Arena din Londra, scrie MEDIAFAX.

Medicul personal al cantaretului, Conrad Murray, a fost gasit vinovat de omucidere involuntara si a fost condamnat la patru ani de inchisoare. El a fost eliberat in octombrie 2013, dupa ce a petrecut aproape doi ani in inchisoare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.