Cantareata americana Mariah Carey va primi o stea pe Walk of Fame din Hollywood, in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 5 august, au anuntat luni reprezentantii Camerei de Comert din Los Angeles, citati de contactmusic.com.

Steaua dedicata artistei americane va fi cea de-a 2.556-a de pe Aleea Celebritatilor din Hollywood. La ceremonia de dezvelire a ei vor fi prezenti regizorii Lee Daniels si Brett Ratner, dar si CEO-ul casei de discuri Epic Records, L.A. Reid.

Mariah Carey - care detine 18 piese ce au ajuns pe primul loc in topul american, mai mult decat oricare alt artist solo - sustine in aceasta perioada un turneu in rezidenta la Las Vegas si a spus ca aceasta serie de show-uri au impiedicat-o sa lucreze la cel de-al 15-lea album de studio din cariera, scrie MEDIAFAX.

"Inca nu am inceput sa compun piesele de pe noul meu album. In prezent, sunt total implicata in realizarea show-ului meu din Las Vegas, '#1 to Infinity', si vreau sa devina cel mai amuzant spectacol pentru fanii mei"
, a declarat artista americana. De asemenea, Mariah Carey a spus ca este foarte posibil sa se indrepte din nou catre cinematografie dupa incheierea turneului din Las Vegas. Ea s-a remarcat deja in filme precum "Stralucire/ Glitter" (2011) si "Precious: Dupa romanul "Push" de Sapphire" (2009).

Intrebata daca isi doreste sa joace in mai multe filme, vedeta americana a declarat pentru revista Gay Vegas: "Mi-ar placea foarte mult! Iubesc sa joc. Este un fel complet diferit pentru mine de a-mi exprima creativitatea".

Mariah Carey si-a lansat cariera in 1990, sub indrumarea lui Tommy Mottola, care i-a fost si sot timp de patru ani, fiind recunoscuta pentru vocea sa care atinge cinci octave. A lansat 14 albume de studio si a jucat in mai multe filme.

Mariah Carey, castigatoare a cinci premii Grammy, a cunoscut succesul in anii '90, prin lansarea unui album care ii poarta numele. Potrivit revistei Billboard, Mariah a fost cea mai de succes cantareata in Statele Unite ale Americii in anii '90, iar albumele ei s-au vandut in peste 200 de milioane de exemplare. Popularitatea sa a intrat in declin incepand cu anii 2000, cand a rupt legatura cu casa de discuri Columbia Records.

Citeste si:
Partenerul Anei Baniciu a dezvăluit sexul bebelușului. Cântăreața...
Partenerul Anei Baniciu a...

Artista, considerata una dintre cele mai bune voci ale tuturor timpurilor, a revenit pe scena muzicii pop in 2005, cu albumul "The Emancipation of Mimi", care a avut un imens succes. Albumul ei "E=MC2", lansat in aprilie 2008, s-a vandut in peste 1,3 milioane de copii doar in Statele Unite si i-a oferit artistei americane sansa de a avea cel de-al 18-lea single No.1 in Billboard Hot 100, datorita piesei "Touch My Body". Cu aceasta piesa, Mariah Carey l-a egalat pe Elvis Presley si a urcat pe a doua pozitie in clasamentul artistilor cu cele mai multe piese devenite No.1 in Billboard Hot 100, in ultimele decenii. Prima pozitie a acestui clasament este ocupata de trupa The Beatles, care a avut 20 de piese devenite No.1.

Anul trecut, Mariah Carey a sustinut un nou turneu mondial, prin care artista americana si-a promovat cel mai recent album de studio, "Me. I Am Mariah...The Elusive Chanteuse", lansat pe piata in mai 2014.

Citeste si:
Mariah Carey și Cher, solidare față de Britney Spears, aflată sub...
Mariah Carey și Cher,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.