Jenna Marbles, una dintre vedetele platformei online YouTube, va deveni prima celebritate din social media care va fi omagiata cu o statuie din ceara, ce va fi inaugurata in acest an la Muzeul Madame Tussauds din New York, potrivit people.com.

Jenna Marbles, al carei nume real este Jenna Mourey, are propriul canal pe platforma YouTube, la care care are peste 15 milioane de abonati. Lansat pe 16 februarie 2010, canalul acesteia de pe YouTube a atras pana in prezent peste 1,8 miliarde de vizualizari.

Aceste performante i-au facut pe reprezentantii Muzeului Madame Tussauds din New York sa o aleaga pe Jenna Marbles drept prima vedeta de pe internet care va primi propria statuie de ceara la aceasta celebra institutie muzeala.

In luna mai, mai multi artisti de la Madame Tussauds s-au intalnit cu Jenna Marbles, in California, pentru a incepe procesul de creare al statuii de ceara a acesteia. Statuia urmeaza sa fie inaugurata in a doua parte a acestui an, potrivit unui anunt al institutiei muzeale.

Pe langa faptul ca va fi prima vedeta din social media de la Madame Tussauds, Jenna Marbles va fi si prima celebritate a carei statuie de ceara va surprinde postura acesteia in timp ce Marbles face un selfie (fotografie de tip autoportret), avand o mana ridicata in care tine un smartphone. "Nu-mi vine sa cred ca voi avea propria mea statuie de ceara", a declarat Jenna Marbles, in varsta de 28 de ani. YouTube, site-ul de partajare de fisiere video detinut de Google, are in prezent peste un miliard de utilizatori unici, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.