Actorul francez Gerard Depardieu a petrecut o zi in Belarus, la invitatia presedintelui Aleksandr Lukasenko, comparand aceasta tara cu Elvetia, informeaza portalul Sputnik.

"Belarus, acolo unde am mers, este intr-adevar o tara minunata, am putea spune ca este Elvetia", a spus actorul francez, in cadrul vizitei sale de miercuri in Belarus.

Agentiile locale de presa informeaza ca Gerard Depardieu si Aleksandr Lukasenko "au avut o discutie informala despre agricultura si dezvoltarea tehnologiilor de cultura ecologica". Liderul belarus, aflat la putere din anul 1994, l-a invatat pe actor sa coseasca iarba, sa hraneasca un cal si sa conduca un tractor, scrie MEDIAFAX.

In timpul sejurului in Belarus, Gerard Depardieu a depus flori la Mormantul Soldatului Necunoscut, in apropiere de Minsk. El a vizitat, de asemenea, o baie traditionala si a gustat din preparatele traditionale ale tarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.