Organizatorii Untold Festival au anulat concertul trupei de hip-hop Wu-Tang Clan - anuntata cap de afis in cea de-a doua zi a evenimentului -, intrucat managerul formatiei nu raspunde solicitarilor privind componenta grupului si cererilor de informatie in ceea ce priveste cazarile.

Organizatorii Untold Festival - care incepe pe 30 iulie la Cluj-Napoca - au anuntat, joi, ca cei care au cumparat bilete la concertul trupei au posibilitatea sa isi recupereze banii, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Ne-am bucurat sa aflam ca renumitii Wu-Tang Clan se afla in turneu in Europa in aceasta vara cu noul album «A better Tomorrow» si am facut toate demersurile necesare pentru a-i avea pe scena festivalului. Dupa cum stiti, asteptam de la managerul trupei de cateva saptamani un raspuns clar cu privire la componenta Wu-Tang Clan de la Untold Festival. Eforturile noastre de a obtine un raspuns din partea lui au fost in zadar. Desi l-am contactat zilnic, telefonic sau prin email, acesta pur si simplu nu a mai raspuns", au scris organizatorii Untold Festival pe pagina de Facebook a evenimentului.

Organizatorii sustin ca si la alte evenimente de nivel european unde au fost invitati cei de la Wu-Tang Clan prevederile contractuale nu au fost respectate de catre trupa, aceasta urcand pe scena in formula incompleta, fara principalii membri.

"Data fiind situatia incerta, turneul lor european are foarte multe concerte anulate, incepand cu data de 8 iulie. Ne pare rau ca, din cauza unui management defectuos al trupei, care, desi si-a asumat contractual acest eveniment, refuza sa raspunda solicitarii noastre de a ne garanta prezenta trupei la concertul de la Cluj, cat si sa ne ofere informatii despre cazari, zboruri si ridere tehnice, ne vedem nevoiti sa anulam si noi reprezentatia Wu-Tang Clan din cadrul Untold Festival, pentru a evita surpriza unui show sub nivelul celorlalti artisti prezenti in line-up-ul festivalului", scriu organizatorii.

Citeste si:
Trupa ASIA se reunește. Irina Nicolae nu a fost invitată la...
Trupa ASIA se reunește. Irina...

Timpul in care ar fi trebuit sa concerteze Wu-Tang Clan in cea de-a doua zi de Untold Festival va fi alocat altor trupe prezente la eveniment, respectiv Gentleman si Subcarpati, se mai arata in mesajul de pe pagina de socializare. Cei care si-au cumparat bilete pentru cea de-a doua zi de festival, cand ar fi trebuit sa concerteze trupa de hip-hop, isi pot recupera banii de la acelasi punct de unde au achizitionat biletele sau trimitand un e-mail la contact@eventim.ro, daca biletele au fost cumparate online.

Untold Festival va avea loc la Cluj-Napoca, in perioada 30 iulie - 2 august, fiind principalul eveniment din cadrul Cluj Capitala Europeana a Tineretului 2015. Le festival vor concerta peste 170 de artisi de renume international, printre care Avicii si David Guetta, precum si ATB, iar evenimentele din cele patru zile se vor desfasura in zece zone din oras, unde vor fi amplasate scene.

Citeste si:
Vlăduța Lupău are probleme serioase de sănătate. Vedeta și-a anulat...
Vlăduța Lupău are probleme...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.