Nick Cannon, fostul sot al cantaretei Mariah Carey, a fost internat din cauza epuizarii, miercuri, intr-o clinica din Los Angeles, informeaza contactmusic.com.

Nick Cannon, prezentator al emisiunii de televiziune "America's Got Talent", diagnosticat cu lupus in anul 2012, recunoaste ca a exagerat cu exercitiile fizice in ultima perioada, dar a tinut sa isi linisteasca fanii, spunandu-le ca, in urma acelei spitalizari, se simte mult mai bine.

Starul american, in varsta de 34 de ani, care are doi copii cu Mariah Carey - gemenii Moroccan si Monroe, in varsta de patru ani -, a publicat miercuri pe Instagram o fotografie care il arata pe patul de spital. Fotografia este insotita si de un mesaj explicativ.

"Nu va faceti griji, e doar o oprire temporara. Uneori, pot fi putin prea impulsiv si incapatanat. Trebuie sa incetez sa imi epuizez corpul. Mi-as placea sa imi lucrez corpul tot timpul, dar «motorul» nu poate sa mearga cu aburi. Va spun un secret: chiar cred ca sunt un super-erou. Nu spun ca as fi Batman, spun doar ca nimeni nu ne-a vazut vreodata pe mine si pe Batman in aceeasi camera, impreuna. LOL. Acum ma simt bine", a scris artistul american. Anterior, Nick Cannon a marturisit ca boala cu care a fost diagnosticat, desi l-a marcat, il motiveaza foarte puternic, scrie MEDIAFAX..

"A fost unul dintre acele lucruri care iti schimba viata. Atunci cand m-am imbolnavit prima data, am cerut echipei mele de productie sa isi porneasca dispozitivele de filmat. Am creat reality show-ul «NCredible health Hustle» si am vrut sa documentez acest proces, pentru ca am vrut sa ii inspir pe ceilalti oameni care se lupta cu aceasta maladie sau cu o boala similara. Vreau sa va spun doar atat: nu trebuie sa o lasati sa va opreasca!", a declarat Nick Cannon.

Dupa o perioada de zvonuri si informatii contradictorii, Mariah Carey si rapperul Nick Cannon au anuntat, in august 2014, ca s-au despartit cu cateva luni inainte. Cannon a depus actele de divort in mod oficial in decembrie 2014. Cei doi s-au casatorit in 2008, iar gemenii lor, Moroccan si Monroe, s-au nascut in aprilie 2011.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.