Amber Heard, sotia celebrului Johnny Depp, a fost acuzata in mod oficial de introducerea ilegala pe teritoriul Australiei a celor doi caini de companie ai cuplului

Amber Heard a fost pusa sub acuzare pentru ca nu a declarat autoritatilor vamale australiene, la sosirea cuplului in orasul Brisbane, in aprilie, ca sotul ei, Johnny Depp, era insotit in acea vizita de Pistol si Boo, cei doi caini ai sai din rasa Yorkshire Terrier.

Actrita, al carei film "Magic Mike XXL" a fost lansat pe marile ecrane la inceputul lunii iulie, a primit miercuri o somatie care o obliga sa se prezinte in fata unui tribunal australian. Procuratura din Commonwealth (CDPP) a confirmat faptul ca pe numele actrite americane au fost formulate doua capete de acuzare: introducerea ilegala de animale in Australia si prezentarea de documente false in fata autoritatilor.

Introducerea ilegala de animale in Australia atrage o pedeapsa de cel mult 10 ani in inchisoare si o amenda de 102.000 dolari australieni (75.480 dolari americani), iar furnizarea de documente false in fata autoritatilor atrage o amenda de 10.200 dolari australieni (7.550 dolari americani).

Amber Heard, cunoscuta pentru rolurile interpretate in filme precum "Machete: Ucigas meserias/ Machette Kills", "Pineapple Express: O afacere riscanta/ Pineapple Express" si "Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary", va trebui sa apara in fata Tribunalului din statul australian Queensland pe 7 septembrie. Sotul ei, actorul Johnny Depp, s-a aflat in ultimele luni in Australia, unde a filmat urmatorul lungmetraj din franciza cinematografica "Piratii din Caraibe". Prezenta sa in Australia a revenit pe prima pagina a ziarelor din lumea intreaga in luna aprilie, atunci cand starul hollywoodian a fost informat ca Pistol si Boo trebuie sa fie "expulzati" imediat, altfel vor fi confiscati si eutanasiati, pentru ca nu au respectat normele stricte ale regimului de carantina din acea tara.

Citeste si:
Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă...
Formula 1 Australia: Max...

Cei doi caini din rasa Yorkshire Terrier, care au ajuns in Australia insotiti de Amber Heard la bordul unui avion privat, au fost evacuati din Australia cu un alt avion si au revenit cu bine in Statele Unite. Filmarile de la lungmetrajul "Piratii din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" au debutat in luna februarie, scrie MEDIAFAX.

Johnny Depp va reveni pe ecrane in rolul Capitanului Jack Sparrow, alaturi de Geoffrey Rush, care interpreteaza rolul lui Barbossa. In acest moment, cei doi sunt singurii actori confimati din vechea distributie ca parte a noului lungmetraj din franciza. Orlando Bloom, care l-a interpretat in primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior ca se afla "in discutii" pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actrita Kaya Scodelario. Pe de alta parte, personajul negativ din noua pelicula va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a aparut recent in "Maleficent", va figura si el printre noii actori din distributie.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

"Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va fi regizat de Joachim Ronning si Espen Sandberg, iar premiera este programata pentru iulie 2017.

Cele patru filme din franciza "Piratii din Caraibe" au avut incasari totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.