Actrita britanica Sienna Miller s-a despartit de logodnicul ei, actorul si modelul Tom Sturridge, punand astfel capat unei relatii care a durat patru ani, informeaza dailymail.co.uk.

Potrivit unor surse citate de tabloidul The Sun, actrita si iubitul ei, care si-au inceput relatia in 2011 si s-au logodit in 2012, s-au despartit deja in urma cu cateva saptamani si spera sa ramana prieteni apropiati in viitor.

Sienna Miller, in varsta de 33 de ani, a fost fost fotografiata pentru ultima data in compania iubitului ei in varsta de 29 de ani la inceputul acestei luni, la Ibiza, alaturi de fiica lor, Marlowe, in varsta de trei ani.

Sienna Miller a avut o relatie cu Jude Law, marcata de numeroase impacari si despartiri. Cei doi s-au despartit definitiv la inceputul anului 2011. Cele doua vedete au avut o relatie si la mijlocul deceniului trecut, dar si-au anulat logodna in 2006, dupa ce Law a avut o aventura cu bona copiilor sai, care a divulgat amanunte despre acest lucru tabloidelor britanice, scrie MEDIAFAX.

Sienna Miller a cochetat cu industria modei, lucrand ca model si designer. Miller a devenit cunoscuta pentru rolurile din filmele "Alfie" (2004), "Factory Girl" (2006) si "Triunghiul dragostei" (2008). In 2009, Miller a aparut pe afisul filmului "G.I. Joe: Rise of Cobra", iar, in 2014, s-a remarcat in doua pelicule de succes - "Foxcatcher" si "Lunetistul american/ American Sniper".

Tom Sturridge s-a remarcat in filme precum "Balciul desertaciunilor/ Vanity Fair" (2004), "Julia/ Being Julia" (2004), "Maestro"(2010) si "On the Road" (2012).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.