Cantareata australiana Kylie Minogue se afla in plin proces de pregatire a celui de-al 13-lea material discografic, care va fi lansat in apropierea sarbatorilor de iarna, continand coveruri si piese originale cu influente disco, au declarat surse pentru contactmusic.com.

In varsta de 47 de ani, starul se afla in prezent la jumatatea procesului de inregistrare. "Se pare ca albumul va contine piese cu influente disco", a declarat un apropiat al cantaretei.

Cel mai recent album al lui Minogue, "Kiss Me Once", a aparut in luna martie a anului trecut si a fost departe de a avea succes. Cantareata a incheiat de curand colaborarea de 15 ani cu casa de discuri Parlophone, insa spera sa se intoarca in topuri cu aceasta colectie de coveruri si piese originale.

"Este foarte posibil ca acest disc sa cuprinda melodii clasice de sarbatoare si chiar ceva material original"
, a mai spus sursa. Vestea despre noul material a aparut dupa ce Nile Rodgers, cofondatorul grupului Chic, a confirmat ca lucreaza cu interpreta australiana, care si-a inceput cariera in serialul de televiziune "Neighbours", la jumatatea anilor 1980.

Anul acesta, cantareata australiana Kylie Minogue a aparut in serialul de televiziune american "Young & Hungry", in care a interpretat rolul iubitei personajului principal, jucat de Jonathan Sadowski, scrie MEDIAFAX.

Kylie Minogue, nascuta in Melbourne, Australia, s-a dedicat muzicii, dupa succesul pieselor "Locomotion" - care a ocupat primul loc in topul australian timp de sapte saptamani - si "I Should Be So Lucky", ambele fiind single-uri de pe albumul de debut din 1988, intitulat "Kylie".

Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", in duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", in duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" si "I Believe in You" i-au adus lui Kylie Minogue vanzari de peste 60 de milioane de albume in intreaga lume si numeroase premii. Artista a concertat la Bucuresti, in 2008, in cadrul turneului KYLIEX2008.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.