Cantareata si compozitoarea americana Sophie B. Hawkins, in varsta de 50 de ani, a nascut, joi, o fetita, care a primit numele de Esther Ballantine, acesta fiind cel de-al doilea copil al artistei, informeaza contactmusic.com.

Cunoscuta pentru hiturile "Damn I Wish I Was Your Lover" si "As I Lay Me Down", Sophie B. Hawkins a urmat un tratament de fertilizare, folosind un ovul prelevat in urma cu 20 de ani, si a recunoscut ca are dubii privind modul in care se va descurca in rolul de mama singura a doi copii.

Fiul sau, Dashiell Gaston Hawkins, nascut in 2008, care poarta numele managerului artistei, regizoarea Gigi Gaston, cu care cantareata a avut si o relatie amoroasa de sase ani, ce s-a incheiat in 2014, este incantat de aparitia surorii sale. "Familia noastra este completa acum", a spus Sophie B. Hawkins.

"Dashiell are propria sa relatie cu acest copil, eu sunt cea ingrijorata, dar asta va lua sfarsit cand va veni pe lume", a declarat artista cu cateva saptamani inaintea nasterii.

Sophie B. Hawkins a debutat, in 1992, cu albumul "Tongues and Tails", material discografic urmat de alte patru: "Whaler" (1994), "Timbre" (1999), "Wilderness" (2004) si "The Crossing" (2012).

In 2012, a interpretat rolul Janis Joplin in spectacolul de teatru "Room 105: The Highs and Lows of Janis Joplin", scris si regizat de Gigi Gaston, care a realizat si un documentar despre cantareata, "The Cream Will Rise", in 1998.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.