Cantaretul Peter Andre se casatoreste, in orasul Exeter, din Marea Britanie, cu Emily MacDonagh - mama fiicei sale in varsta de 18 luni, Amelia -, pe care a cerut-o de sotie in luna ianuarie a acestui an, informeaza contactmusic.com.

Ceremonia, despre care fanii credeau ca va avea loc in 2016, se desfasoara la Mamhead House, un loc cunoscut pentru nuntile de lux pe care le gazduieste. Emily MacDonagh, in varsta de 26 de ani, care a devenit recent medic, l-a cunoscut pe Andre, in varsta de 42 de ani, in 2010, cand acesta a fost supus unei interventii chirurgicale realizate de tatal ei.

Peter Andre, cunoscut pentru hitul "Mysterious Girl", a mai fost casatorit, intre anii 2005 si 2009, cu modelul Katie Price, pe care a cunoscut-o in 2004, in timpul reality show-ului "I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here" ("Sunt celebru, scoate-ma de aici!"). Peter Andre si Katie Price au impreuna doi copii, Junior Savva si Princess Tiaamii, scrie MEDIAFAX.

Cantaretul a lansat pana in prezent zece albume de studio, cel mai recent fiind "Big Night" (2004), si a fost protagonistul mai multor sezoane de reality show impreuna cu fosta sa sotie, Katie Price. De asemenea, Andre a lucrat la diverse emisiuni ale postului britanic ITV, ca prezentator si invitat permanent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.