LifeStar 9 Iulie 2015 16:32
Actorul american Johnny Depp, care se afla in Australia cu ocazia filmarilor la cel de-al cincilea film din franciza "Piratii din Caraibe", a facut o vizita surpriza la un spital de copii din orasul Brisbane, unde si-a facut aparitia imbracat precum personajul Capitanului Jack Sparrow.

"Piratul cu inima de aur" Johnny Depp a plecat de pe platourile de filmare la cel de-al cincilea lungemtraj din seria "Piratii din Caraibe" pentru a le face o surpriza copiilor de la Lady Cilento Children's Hospital din Brisbane, Queensland, potrivit dailymail.co.uk. Imbarcat precum Capitanul Jack Sparrow, personajul pe care il interpreteaza in "Piratii din Caraibe", Johnny Depp le-a adus zambetul pe buze copiilor din acest spital australian, in care sunt tratati de la nou-nascuti pana la tineri de 16 ani.

Actorul, in varsta de 52 de ani, i-a imbratisat pe copii si a facut selfie-uri (fotografii de tip autoportret) cu acestia. De asemenea, starul american a aparut in show-ul "Juiced TV", care este realizat chiar de copii tratati la acest spital. De altfel, Johnny Depp a admis ca ia deseori in calatoriile sale "uniforma" Capitanului Jack Sparrow, pentru a putea face vizite surpriza costumat in acest personaj.

Johnny Depp va reveni pe ecrane in rolul Capitanului Jack Sparrow, alaturi de Geoffrey Rush, care interpreteaza rolul lui Barbossa. In acest moment, cei doi sunt singurii actori confimati din vechea distributie ca parte a noului lungmetraj din franciza. Orlando Bloom, care l-a interpretat in primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior ca se afla "in discutii" pentru reluarea rolului, scrie MEDIAFAX.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actrita Kaya Scodelario. Pe de alta parte, personajul negativ din noua pelicula va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a aparut recent in "Maleficent", va figura si el printre noii actori din distributie.

"Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales" va fi regizat de Joachim Ronning si Espen Sandberg, iar premiera este programata pentru iulie 2017. Cele patru filme din franciza "Piratii din Caraibe" au avut incasari totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.