LifeStar 9 Iulie 2015 10:30
Actorul Jeff Goldblum, cunoscut publicului pentru rolurile din "9 luni" (1995), "Jurassic Park" (1993, 1997) si "Ziua independentei" (1996), a devenit tata la 62 de ani, sotia sa, actrita Emilie Livingston, dand nastere unui baiat pe 4 iulie.

Primul nascut al actorului american a fost deja prezentat publicului pe retelele de socializare si poarta prenumele de Charlie Ocean. "Suntem incantati sa impartasim cu voi minunata veste a nasterii fiului nostru, Charlie Ocean Goldblum, pe 4 iulie. Ziua Independetei", a scris Goldblum pe pagina sa de Facebook.

De cealalta parte, Emilie Livingston, in varsta de 32 de ani, a declarat ca a avut "cea mai buna sarcina pe care si-ar fi putut-o dori si acum sunt pregatita sa-l cunosc pe baiatul nostru".

In prezent, Jeff Goldblum filmeaza "Independence Day: Resurgence", de Roland Emmerich, in care detine rolul principal si care va fi lansat pe ecrane in 2016, scrie MEDIAFAX.

Jeff Goldblum si Emilie Livingston s-au casatorit in noiembrie 2014, in Los Angeles. Aceasta este a treia casatorie a actorului, dupa cele cu Patricia Gaul, partenera sa din filmul "Silverado" (1985), si Geena Davis, cu care a jucat in trei filme, printre care "Musca/ The Fly" (1986).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.