LifeStar 8 Iulie 2015 17:04
Televiziunea americana Fox a anuntat printr-un teaser lansarea celui de-al zecelea sezon al serialului "Dosarele X/ The X Files", la 24 ianuarie 2016, iar pana la acea data, telespectatorii vor putea urmari, in ordine, toate cele 201 episoade lansate pana in prezent, informeaza nme.com.

In trailerul prezentat marti de Fox, fanii serialului ii pot zari intr-o singura imagine pe Fox Mulder (David Duchovny) si Dana Scully (Gillian Anderson) din zilele noastre. Totodata, televiziunea Fox a anuntat ca numaratoarea inversa, prin maratonul "Dosarele X", a inceput deja, iar povestile noilor episoade sunt tinute secrete. Episoadele celui de-al zecelea sezon vor fi difuzate in serile de luni, la televiziunea Fox.

In luna martie a acestui an, Fox a anuntat oficial reluarea serialului cu un sezon de sase episoade, avandu-l pe Chris Carter drept producator executiv. Filmarile pentru aceasta serie-eveniment au inceput in luna iunie, in Vancouver, Canada. Alaturi de Duchovny si Anderson, vor sta Mitch Pileggi, care si-a confirmat prezenta in noul sezon al serialului in luna aprilie, intruchipandu-l pe Walker Skinner, seful FBI, dar si William B. Davis in rolul lui "The Smoking Man".

Proiectul "Dosarele X", difuzat pe parcursul a noua sezoane, s-a impus initial ca serial TV, in anii '90. In 1998, a aparut primul lungmetraj inspirat din serialul TV, "Dosarele X: Infrunta viitorul/ The X Files: Fight the Future", in regia lui Rob Bowman, urmat de un al doilea film pentru marile ecrane, "Dosarele X: Vreau sa cred", de Chris Carter, lansat in 2008, scrie MEDIAFAX.

Serialul "Dosarele X" a avut un succes atat de mare, incat a generat, in afara de cele doua filme pentru marele ecran, un spin off TV despre Lone Gunmen, partenerul usor ciudat al personajului Fox Mulder, o serie de reviste de benzi desenate si un board game.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.