LifeStar 7 Iulie 2015 19:02
Starleta Kourtney Kardashian, una dintre surorile lui Kim Kardashian, s-a despartit de iubitul ei, Scott Disick, cu care avea o relatie de noua ani, pentru ca acesta petrecea frecvent pana la ore tarzii, informeaza contactmusic.com.

Cei doi au impreuna trei copii, insa starleta, cunoscuta din reality show-ul "Keeping Up with the Kardashians", se saturase de petrecerile fara sfarsit la care Scott Disick participa frecvent. De asemenea, se pare ca Disick devenise apropiat de fosta sa iubita Chloe Bartoli. "Faptul ca petrecea pana tarziu a facut-o sa ia aceasta decizie dura", a declarat o sursa pentru TMZ.

O alta sursa a declarat pentru E! News: 'Kourtney l-a parasit dupa ce a vazut fotografiile (cu Scott fiind apropiat de fosta sa iubita in Monte Carlo) si el nu a fost acasa dupa o luna de petreceri".

"Kourtney l-a primit mereu inapoi pe Scott si a fost de partea lui, dar, acum ca cei trei copii au crescut, Kourtney trebuie sa faca ce este mai bine pentru copii", a mai declarat sursa citata.

Totodata, prietenii lui Scott Disick s-au aratat "ingrijorati" de comportamentul acestuia. "Ei se tem ca a pierdut controlul", a declarat o sursa.
Kourtney Kardashian si Scott Disick au impreuna trei copii - Mason, in varsta de 5 ani, Penelope, in varsta de 2 ani, si Reign, in varsta de 6 luni.

"Keeping Up with the Kardashians" este un reality show difuzat de televiziunea americana prin cablu E!, care a avut premiera pe 14 octombrie 2007, ajuns in prezent la sezonul al noualea. Emisiunea prezinta viata privata a familiei Kardashian-Jenner. Vedetele principale sunt surorile Kim, Kourtney si Khloé Kardashian, Kim fiind cea mai cunoscuta dintre ele, mai ales dupa casatoria cu rapperul american Kanye West, scrie MEDIAFAX.

Emisiunea a primit cronici moderate din partea criticilor, dar este adesea privita negativ din cauza ca ar promova conceptul de "a fi faimos pentru ca esti faimos", iar unele aspecte ale povestilor prezentate in emisiune par sa fie inventate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.