LifeStar 7 Iulie 2015 17:10
Jerry Weintraub, producatorul francizei "'Karate Kid", a murit luni, in locuinta sa din Palm Springs, California, la varsta de 77 de ani, informeaza contactmusic.com.

Acesta se imbolnavise recent, iar la momentul decesului ii erau aproape membrii familiei.

Jerry Weintraub s-a despartit de sotia sa, Jane Morgan, in 1980, dupa aproximativ 20 de ani de mariaj, dar ei nu au divortat. Cineastul locuia, de 20 de ani, cu iubita sa, Susie Ekins, iar, la inceputul acestui an, Jerry Weintraub a vorbit despre relatia de prietenie pe care o avea cu Jane Morgan, marturisind ca aceasta il suna zilnic, scrie MEDIAFAX.

"Fiecare dintre cei patru copii ai mei si Jane, sotia mea, suna sa ma verifice", a declarat acesta pentru Vanity Fair. Cuplul a avut trei fiice adoptate, iar Jerry avea si un fiu dintr-un mariaj anterior.

Printre prietenii pe care Jerry Weintraub ii avea se numara actorii George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Bruce Willis, Sylvester Stallone si Don Cheadle. De-a lungul carierei sale, Weintraub a manageriat si produs si concerte, inclusiv unele reprezentatii sustinute de Elvis Presley, Led Zeppelin, Cuba Gooding Sr. si Frank Sinatra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.